h i r d e t é s

Az „Alaska Daily” is érkezik a Disney+-ra

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Az „Alaska Daily” is érkezik a Disney+-ra

2023. február 02. - 10:46

Hilary Swank főszereplésével a Disney+ saját gyártású sorozata 2023. február 8-tól látható a streaming felületen

Február 8-án debütál Magyarországon az „Alaska Daily”, a Disney+ legújabb saját gyártású sorozata, amely Tom McCarthy rendezésében készült és amelyben a két Oscar-díjas Hilary Swank derít fel egy lezáratlan ügyet. Az új epizódok hetente fognak felkerülni a felületre.

Eileen Fitzgerald (Hilary Swank), a rendkívül tehetséges díjnyertes oknyomozó újságíró maga mögött hagyja előkelő New York-i életét, és egy anchorage-i városi napilaphoz csatlakozik, hogy elinduljon a személyes és szakmai megváltás felé vezető úton.

A két Oscar díjas főszereplő mellett a „Botrányból” (Scandal) megismert Jeff Perry és a „Visszatérőben” (The Revenant) feltűnt Grace Dove is szerepel a Disney+ saját gyártású sorozatában. Feltűnik még továbbá Pablo Castelblanco („Vizsga két személyre” - Admission), Ami Park („Rólunk szól” - THIS IS US), és Craig Frank („8.13”) is.

A pilot epizódot a már említett, Oscar-díjas Tom McCarthy írta és rendezte. Executive producerek: Tom McCarthy, a Slow Pony Productions, a 20th Television, Hilary Swank, Melissa Wells, Bert Salke, Kyle Hopkins (Anchorage Daily News) és Ryan Binkley (Anchorage Daily News). Showrunner: Peter Elkoff.