h i r d e t é s

Nagyot rúgott karácsonyra a nőkbe Németh Szilárd

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Nagyot rúgott karácsonyra a nőkbe Németh Szilárd

2018. december 22. - 11:54

Németh Szilárd szerint az ellenzéki képviselőnők gátlástalanságban, agresszivitásban, hazudozásban, hataloméhségben simán felülmúlják férfi elvtársaikat

Év végi nagyinterjút adott a Magyar Hírlapnak az ember, aki nagyon szereti a birkafejet, de nagyon nem szereti az ellenzéki oldalon politizáló nőket. Németh Szilárd a többi fideszes politikushoz hasonlóan felmondta a leckét tüntetésekről, de fontosnak tartotta megemlíteni, hogy az ellenzéki nők - nő létükre! - milyen felháborítóan viselkedtek az MTVA „ostroma” idején.

„Valójában most is ugyanarról szól a fáma, mint évek óta: vannak a bevándorláspártiak és a bevándorlást ellenzők, a háttérben pedig megjelenik Soros György. Az újdonság csak annyi, hogy mindegyik ellenzéki párt, a Jobbiktól az MSZP-n, LMP-n, Párbeszéden át a DK-ig, elkezdte a női politikusait maga előtt tolni. 

A magunk mögött hagyott hét bebizonyította, hogy ezek a főszereplőkké vált hölgyek – Varga-Damm Andrea, Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett, Demeter Márta, Szabó Tímea, Vadai Ágnes –, gátlástalanságban, agresszivitásban, hazudozásban, hataloméhségben simán felülmúlják férfi elvtársaikat”. 

A miniszterelnök és kísérete viszonylag új repülési szokásairól, csak annyit mondott, az ellenzéki politikusok úgy tesznek, mintha ez valami ördögtől való dolog lenne. (444.hu)