h i r d e t é s

Nem engedték kitenni Szigetváron a szocialista polgármester plakátjait a villanyoszlopokra

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Nem engedték kitenni Szigetváron a szocialista polgármester plakátjait a villanyoszlopokra

2019. október 05. - 07:16

Nem engedték Szigetvár szocialista polgármesterének, hogy választási hirdetést helyezzen el a város villanyoszlopain. 

Fotó: Facebook/Dr. Vass Péter - Szigetvár polgármestere

A helyeket egy állami cég bérelte ki az áramszolgáltatótól és eddig politikai plakátot nem engedtek kihelyezni. Eddig. Most mégis megengedték a választási plakátok kihelyezését - de nem a szocialista polgármesternek. 

A polgármester azt a választ kapta idén az állami reklám cégtől, hogy olyan szerződésük van az áramszolgáltatóval, hogy idén nem lehet kihelyezni a kandeláberekre plakátot, még gyorskötözővel sem.

Jobb híján a polgármester a választókat kérte, meg hogy kerítéseiken helyezhesse el plakátjait.

Pár nappal később azonban fideszes választási hirdetések és Cirkuszi plakátok kerültek ki azokra, oszlopokra ahol elvileg ilyen a közöltek szerint szerint nem is lehetne.

„Ha ma valaki végigsétál, Szigetváron figyelmesen akkor egyértelműen láthatja, hogy a villanyoszlopokra felkerültek politikai hirdetések, illetve ha jobban megnézi, akkor látszik egyértelműen, még a városunkba látogató cirkusznak a plakátjai is felkerültek. Ha valaki elolvassa, ezeket a plakátokat akkor el lehet különíteni melyik a politikai és melyik a cirkusznak a plakátja” - árulta el Vass Péter Szigetvár polgármestere.

Értetlenül állnak a történtek előtt a polgármester aktivistái is. Hogy fordulhat elő, hogy a cirkusznak és más jelöltnek lehet plakátja, a jelenlegi polgármesternek viszont nem. (atv.hu)