h i r d e t é s

Szándékosan rejtegeti az ufóroncsokat a hadsereg egy nevadai szenátor szerint

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Szándékosan rejtegeti az ufóroncsokat a hadsereg egy nevadai szenátor szerint

2021. május 05. - 13:43

Az elmúlt években elszaporodtak az azonosítatlan repülő tárgyakról szóló jelentések és az incidensekről készült videofelvételek, mégsem jelentette ki egyértelműen a Pentagon, hogy földönkívüli létformák által megalkotott szerkezetekről lenne szó.

A kép illusztráció! - Forrás: republicworld.com

Az 1987 és 2017 között nevadai szenátorként tevékenykedő Harry Reid egyszer elhatározta, hogy felkeresi a Lockheed Martin hadiipari beszállítót egy ufóügy kapcsán, ugyanis szemtanúk beszámolói szerint azonosítatlan objektumok maradványait szállíthatták el az egyik becsapódási helyszínről.

The New Yorker magazinnak adott interjújában az egykori politikus elmondta, a Lockheed vezetői közölték vele, hogy évtizedeken keresztül gyűjtögették az ismeretlen eredetű törmelékeket és roncsokat. Reid szeretett volna többet megtudni, ám közölték vele, hogy még a védelmi minisztérium engedélyével sem mondhatnak el részleteket az esetekkel kapcsolatban, mint ahogyan a hivatalos dokumentumokat sem adhatják a kezébe.

Reidet korábban meggyanúsították azzal, hogy tévesen állította, saját szemével látta az ufóroncsokat, ezt azonban fals információnak minősítette, hiszen csupán arról beszélt, hogy az iratok létezését erősítette meg, és az nem igaz, hogy közel engedték volna őt a begyűjtött maradványokhoz.

A Pentagon korábban már elismerte, hogy a tárca berkein belül felállítottak egy külön vizsgálóbizottságot, melynek célja az azonosítatlan légi jelenségek megfigyelése, elemzése és kiértékelése, arról viszont nem esett szó, hogy valójában megtörténhetett-e a földönkívüli civilizációkkal történő kapcsolatfelvétel, vagy csupán földi eredetű objektumokat detektáltak az égbolton.

Reid hozzátette, az amerikaiak biztonsága érdekében titkolóznak a Pentagonnál és a hozzájuk köthető magánvállalatoknál, hiszen a valóság felfedésével tömeghisztéria alakulna ki, ezt pedig el szeretnék kerülni.

“Ezek az emberek egész életüket azzal töltötték, hogy a roswelli incidenshez hasonló eseteket vizsgáltak meg. Sokan úgy haltak meg, hogy nem kaptak választ kérdéseikre, én csak azt kérdezem, mi is erre a sorsra juthatunk? Remélem, hogy nem” – elmélkedett az egykori szenátor. (liner.hu)