h i r d e t é s

"A cég fő tevékenysége függhet a szerverszoba zökkenőmentes működésétől"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

"A cég fő tevékenysége függhet a szerverszoba zökkenőmentes működésétől"

2022. április 08. - 20:54

A szerverszobák, adatközpontok misztikus tereknek tűnhetnek azoknak, akik nem az IT iparban élik a mindennapjaikat. 

A Reynolds Kft. 2011 óta tervez ipari hűtést és épít szervertermeket vállalatok számára. Teljeskörű szolgáltatásukkal majdhogynem egyedülállók jelenleg Magyarországon: a cég vezetőjét, épületgépészeti mérnökét, Baráth Józsefet kérdeztük a Reynolds működéséről.

Be tudnád mutatni röviden, hogy mivel is foglalkoztok pontosan?

BJ: A Reynolds Kft. 2011-ben jött létre, a cég alapításakor elsősorban ipari és IT hűtés volt a szakterületünk. Az informatikai infrastruktúra, valamint a technológiai hűtéstechnika megfelelő megtervezéséhez és kivitelezéséhez hatalmas szaktudás szükséges, mert nagyon komplett iparág. Az évek alatt ezen a területen megszerzett tapasztalatunkat kezdtük szolgáltatási körünk kibővítésére használni. Ma már fő tevékenységünk a komplex szervertermi infrastruktúra építés, egészen kicsi KKV szerverszobáktól nagyobb adatközpontok létesítéséig. Ezen kívül a két fő területünkhöz kínálunk kiegészítő szolgáltatásokat, például szervertermi berendezéseket értékesítünk, márkaszervizként működünk, de szerver infrastruktúra létesítésével kapcsolat tanácsadás is elérhető ügyfeleinknek.

Milyen előnyeitek vannak a piacon a versenytársaitokhoz képest?

BJ: Én azt emelném ki, hogy mi tanácsadástól tervezésen át a konkrét kivitelezésig mindent egy csapaton belül tartunk és tudunk kínálni a megrendelőinknek. Ha minket bíznak meg az infrastruktúra kiépítésével, akkor nem kell a munkafolyamatok összeegyeztetésével, berendezések kiválasztásával foglalkozni. Egy ilyen projekt sikerre vezetése hatalmas teher, amire a cégeknek 10-ből 9-szer nincs elegendő belső kapacitása. A Reynolds Kft. ebben segít a vállalatoknak, legyen szó teljeskörű szervertermi infrastruktúráról vagy IT hűtésről.

A másik nagy előnyünk pedig a gyors reakció a felmerülő meghibásodásokra. Még a legprofesszionálisabb berendezésnél is adódhatnak problémák, és azt érdemes tisztázni, hogy a cég fő tevékenysége függhet a szerverszoba zökkenőmentes működésétől. Mi 24/7 órás felügyeletet biztosítunk szerződött ügyfeleinknek, így bármilyen gond merül fel, azonnal tudunk reagálni akár távolról, akár helyszíni kiszállással.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s