h i r d e t é s


A CÖF szellemi honvédői hiányolják a nem cöfös civilektől azt, hogy hányan vannak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A CÖF szellemi honvédői hiányolják a nem cöfös civilektől azt, hogy hányan vannak

2017. január 10. - 12:27
0 komment

 

A CÖF szellemi honvédői a társadalom tudomására hozták, hogy kit támogatnak és kit nem - a békemenetesek szerint az ellenzéki pártok nem voltak elég pontosak.

 

Forrás: nepszava.hu

A baloldali ellenzéki pártok civilekre hivatkozva támogatják Dr. Majtényi László köztársasági elnöki posztra jelölését. Ez politikai érdekük mellett szívük joga. A médiában nyomatékosan írják, mondják, hogy nevezett a civilek támogatását is bírja

A Civil Összefogás Fóruma ezzel a közleménnyel reagált a hírre:

Ezúton jelezzük, hogy elenyésző mértékű civil egyetértés csepp a tengerben ahhoz képest, amit a CÖF-CÖKA aktivistái, szellemi honvédői két nap alatt a társadalom tudomására hoztak. Eszerint Áder János úr köztársasági elnöknek jelölését több mint 6.000, nevét is vállaló polgár támogatta.
A Békemenet szervezői is így tesznek.
Javasoljuk, hogy a jövőben az ellenzéki pártok pontosítsák, hogy hány civil megbízásával rendelkeznek, azt bátran hozzák nyilvánosságra, mert ezt követeli a korrektség szabálya.
Az Áder János urat támogatók nevét felsorolva a médiáknak mellékeltük, láttatni kívántuk a polgárok többségének valódi akaratát. Az emailben elküldött aláírások valódiságát szervezetünk garantálja.

24.huh i r d e t é s

betöltés..

;