h i r d e t é s

A Fidesz vagyonnyilatkozati eljárással ment neki Hadházynak

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A Fidesz vagyonnyilatkozati eljárással ment neki Hadházynak

2018. március 19. - 19:03

 

A Fidesz hétfőn vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben - nyilatkozta a közmédiának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: 24.hu

A kormánypárti politikus az eljárás kezdeményezését azzal indokolta: az LMP társelnöke az elmúlt napokban beismerte, hogy 20 millió forintos nagyságrendben költött "luxushobbijára", a magánrepülőgép-vezetésre, azonban az interneten elérhető vagyonnyilatkozata alapján nem látni ennek a forrását.

Hozzátette: Hadházy Ákosnak lehetősége lett volna tisztázni az ügyet, azonban ehelyett újabb és újabb hazugságokba és egymásnak ellentmondó állításokba bonyolódott.

Tehát még egyszer: a Fidesz (!) még ma vagyonnyilatkozati eljárást(!) kezdeményez Hadházy Ákossal szemben, mivel Hadházy Ákos az elmúlt napokban beismerte, hogy 20 milliós nagyságrendben (!) költött luxushobbijára (!), a magánrepülőgép-vezetésre (!).

Hogy ehhez milyen vastag bőr kell, ahhoz talán elég felidézni a Rogán Antal bordeaux-i homárlevesétől és helikopteres luxusútjától Habony Árpád Ibizán töltött vakációján át Semjén Zsolt svédországi vadászataiig tartó botránysorozatot. - írja a 168ora.hu.

(MTI)


 

h i r d e t é s