h i r d e t é s

"A HírTv-t hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"A HírTv-t hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát"

2020. szeptember 08. - 15:20

A HírTv szerint egymással tárgyalt Gyurcsány, Alföldi és Karácsony, de az érintettek nem tudnak erről

A kép illusztráció! - Forrás: CNBC.com

Bejárta a kormánymédiát a HírTv „információja”, hogy titkos megbeszélést folytatott Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Alföldi Róbert a színművészeti egyetemről.

Az állítólagos megbeszélésen elvileg részt vett az intézmény egyik diákja, Bohos Imre és Rózsa László is.

Az érintetetteket a HírTv nem kereste meg, ellenben a Magyar Nemzet igen, habár cikkükben ez nem szerepel. Ahogy egyelőre az sem, hogy Alföldi, Karácsony és Gyurcsány is tagadta, hogy lett volna ilyen találkozó. Utóbbi azt válaszolta a Magyar Nemzetnek, hogy az érintett urakkal vagy soha, egyikükkel hónapokkal ezelőtt, a főpolgármester úrral pedig hetekkel ezelőtt találkoztam utoljára.

A DK elnöke ezt követően arról biztosította az újságot, hogy a cikk miatt perelni fogAlföldi arról ír Facebook oldalán, hogy egy abszurd SMS-t kapott, a Magyar Nemzet kérdésére pedig a válasza: NEM.

Karácsony Gergely szintén arról ír Facebook oldalán, hogy semmiféle egyeztetésen nem vettem részt az SZFE ügyében, sem politikusokkal, sem másokkal.

Pedig a Hír TV még azt is megírta egy mondatban, hogy miről volt szó azon a megbeszélésen, ami kiderült, hogy nem is volt: "a tüntetést tömegessé kell tenni és ki kell terjeszteni vidékre is." (24.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s