h i r d e t é s

A kormánypártok és a kvázi ellenzék züllöttsége egyre nagyobb

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A kormánypártok és a kvázi ellenzék züllöttsége egyre nagyobb

2018. augusztus 10. - 07:57

 

Szükségük lehet majd egy lojális ellenzékre, akiktől felmentést nyerhetnek a bűnbak szerepe alól.

A magyarországi népesség majd egyszer azokra „szavaz”, ha eljön az ideje, akikről elhiszik, hogy Orbánéktól elveszik a pénzt és dutyiba zárják őket.

Ezek az emberek jöhetnek a Fideszen belülről is. A legvalószínűbb, hogy komolyan vehető ellenzék nélkül, a vazallusok közül kerülhetnek ki a rendcsinálók!

Orbán Viktor sok pénzzel mozgatja a környezetét! Ugyanakkor az emberei már csak azon gondolkodnak, hogy kik viszik majd el a balhét.

Bűnbakokra pedig nagy szükség lesz, mert a fülkeforradalom túlment a polgári normákon: a közjó gyarapítása helyett a magánjavak gyarapítását emelte normává. Ez elemi vétség! Súlyos bűn!

Ez már az ellenzéki, kollaboráns pártokra is érvényesnek látszik. Falánk, önző, egyéni haszon, közösségi felelőtlenség!

„A reakció veresége óta pártunk lényegében monopolisztikus helyzetbe jutott. Aki törtető és karrierista, az igyekszik pártunkba bejutni, mert ez az uralkodó párt, és természetesen igyekszik pártunkba bejutni az ellenség is. Az ellenség az osztályharcot, amelyet nyílt politikai ütközetben elvesz tett, most megkísérli a párton belül is folytatni, mert ez biztosítja számára a legjobb fedezetet.”

Ez mondta Rákosi Mátyás 1950. február 10-én. Éberség, önkritika és tanulás nélkül, a diktatúra, bukásra van ítélve.

Elképzelhető, hogy a narancstábor vezetője csak az ellenség megtévesztése miatt engedi lopkodni a közvagyont? Csupán álcázza a politikáját, amikor maga és a családja is kiveszi a részét a méretes le-nyúlásokból, a közvagyon rablásából?

A magas állások, a zsíros fizetések, a hatalmas pályázati támogatások, a trafikok és a földek osztogatása csak arra szolgál, hogy lelepleződjön a párt soraiba befurakodott ellenség?

A parlamenti szintén korrupt ellenzék persze nem látja, hogy az egész csak az imperialisták lépre csalásáról szól, akiknek nem szeretne a magyar ember a helyében lenni?

A végén majd kiderül, hogy az egész stadion progam, a kisvasút, a mangalicák és az urizáló celeb feleségek a szebb jövőt képviselik. Előhírnökei egy olyan kornak, amikor az adófizető polgárok majd önként válnak meg a javaiktól, hogy teljes népi egységben virágozhasson a narancsliget.


 

h i r d e t é s