h i r d e t é s


A magyar kormány kamukirályai és a valóságshow!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A magyar kormány kamukirályai és a valóságshow!

2017. augusztus 08. - 07:35

 

Egy Amerikában és Nagy Britanniában végzett szociológiai vizsgálat, közvélemény kutatás azt próbálta kideríteni, hogy a népesség, amikor rátapad a „matt üvegre”, a televízióra és szívdobogva nézi a durvábbnál durvább valóságshow műsorokat, elhiszi-e, hogy a műsor élőben megy és tényleg valóságos, online minden, amit nekik mutatnak!

Meglepődött még a megrendelő televíziós csatorna is az eredményen.

A népesség 99%-a abból indul, hogy szerintük a valóságshow tényleg valóság.

Ékes bizonyítéka ennek a hitnek!

A Natgeo beharangozta új, fantasztikus műsorszámát, ami a nézők millióit szögezte a televíziók elé: Phelps, többszörös olimpiai és világbajnok az úszósportban, versenyt úszik egy fehér cápával, élő adásban.

Amikor leadták a műsort, kiderült, hogy számítógépen vetítették Phelps mellé a cápát.

Ezen nagyon felháborodtak a nézők! Tiltakoztak, a legtöbben nem hitték el, hogy csak „átverés” volt. Ha akarták, hogy igaz legyen, mert mondták, akkor az is!

Nem tudom, mit gondoltak? Azt, hogy pórázon odavezetik a nagy fehér cápát, és a startpisztolya majd elkezd úszni eszeveszetten, versenyezve az olimpiai bajnokkal?

A Kamuköztársaság kamukirályainak kamuzásai ezért veszélyek a közösségre nézve.

A kamukirályok fertőzést terjesztenek, lelki-szellemi pusztítást!

„A tömeg elhamarkodva ítél és ítéletét képtelen megvalósítani. Képtelen azért, mert a megvalósításához, gondolkodás és ítélőképesség kell.

Ennek következtében, szándéka ellenére lábbal tiporja az igazságot, ami ellen spontán, érzelmileg, indulatilag egyúttal lázad.

A hazugság, éppen ezért ezer alakjában lopózik fejébe, mert a hazugság természetesként, erkölcsi követelményként van számára előkészítve”.

Ha lenne intelligenciája, felelőssége is lenne Kamukirálynak! Nem csak a népnek!

Nem csak lopnak, betegséget terjesztenek! Dupla bűn!

Címkék: 


h i r d e t é s

betöltés..

;