h i r d e t é s

A Mammutban lévő franchise üzlet szerződést bontott Norbival

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A Mammutban lévő franchise üzlet szerződést bontott Norbival

2020. január 29. - 12:40

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Schobert Norbi által gerjesztett botrány után: az Update Low Carbe Mammut bejelentette, hogy megszüntette a franchise kapcsolatát a Norbi Update Lowcarb Zrt. -vel - írja a noizz.hu.

Forrás: blikk.hu Fotó: Grnák László

A lap információi szerint a döntésüket egy, a Facebookon megjelent közleményben magyarázzák, miszerint nem értenek egyet a fitneszguru korábbi megnyilvánulásával, a világszemléletével és kommunikációs módszerével.

Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntettük a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel. Továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.

 – közölte az Update Low Carbe Mammut Facebook-oldalán.

A fitneszguru a történtekre a hétfő esti Tényekben reagált. Norbi elmondta, a szóban forgó üzlettel már korábban is voltak problémák, ugyanis évek óta nem vett részt a kötelező képzéseken, nem tartotta be a szabályokat, illetve idegen terméket forgalmazott.

Már pont megszüntetésben voltunk és pont ráült erre a balhéra

 – tette hozzá Norbi, aki azt is elárulta, hogy voltaképpen örül annak, hogy befejezik az együttműködést, továbbá leszögezte, hogy az elmúlt egy hétben egyáltalán nem csökkent az üzleti forgalma, sőt, több új magyar és külföldi partner is felkereste.

noizz.hu.


h i r d e t é s

Clicky