h i r d e t é s

A Német Kormány elutasítja a rasszizmus további erősítését Németországban és az AfD fasiszta propagandáját!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Német Kormány elutasítja a rasszizmus további erősítését Németországban és az AfD fasiszta propagandáját!

2018. május 18. - 10:53

 

Fasiszta családmodell, a társadalom felfegyverzése és katonai nevelése, rasszizmus és antiszemitizmus!

A fasiszta párt jelentős befolyásra tett szert a Parlamentben, a német Bundestag-ban, és visszafordíthatatlanul, korlátozások nélkül folytathatja parlamenti szárnyának hátterével, a további militáns, fasiszta provokációkat.

Az AfD veszélyeit a SPD a következő pontokban foglalja össze és terjeszti a tiltakozó tüntetéseken ennek súlyos veszélyeit.

  • Tagadja német háborús fasizmus bűntetteit és a holokauszt létezését is tagadja.
  • Ellenállást és lázadásokat szít a menekültek ellen, a muszlimok, a zsidók és más németországi kisebbségek ellen lázítja a lakosságot.
  • Követelései között szerepel az úgynevezett „mínusz-bevándorlás” (kitelepítés) politikája, a migránsok, menekültek tömeges deportálást követeli, a társadalom nevében.
  • Elutasítja a muszlimok szabad vallásgyakorlásához való jogát.
  • Egy reakciós társadalmi és családmodellt képvisel (a harmincas negyvenes évek mintájára) és a nők társadalmi jogainak korlátozását kívánja megvalósítani.
  • Követeli a társadalom polgári militarizálását, ami a legszélsőségesebb jobboldali mozgalmak támogatásában is kifejeződik: részt vesz a szélsőséges, fasiszta, utcai megmozdulásokon!
  • 2017. december 2-án tartja az AfD a kongresszusát Hannoverben, ahol megerősítik a fasiszta politikai törekvések folytatását és újraválasztják a párt vezetőségét.
  • A kongresszus a szélsőséges neonáci politika megerősítését szolgálja, ami ma már visszafordíthatatlannak látszik.

Elutasítja a németországi kisebbségek megfélemlítését, fenyegetését és mindent megtesz annak érdekében, hogy a nem felejthető háborús bűnök ne ismétlődhessenek meg!

Ennek érdekében a SPD december 2-án tömegtüntetést szervez több ezer német állampolgár részvételével Hannoverben a neonáci párt kongresszusának helyszínén és idején!

Forrás: mailchi.mp


 

h i r d e t é s