h i r d e t é s

A Népligetbe költözik a mindennapos krisnás ételosztás

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Népligetbe költözik a mindennapos krisnás ételosztás

2019. január 30. - 08:09

 

Január 24-től megváltozik az Ételt az Életért program nyilvános ételosztásának helyszíne! 

Forrás: krisna.hu

Ezentúl a Népligetben, a Planetáriumhoz közel várják majd vendégeiket.

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, a Krisna-hívők humanitárius szervezete egész évben gondoskodik a rászorulókról, és országosan mintegy 3000 ember számára biztosít napi egyszeri meleg étkezést. Legismertebb a mindennapos városligeti nyilvános ételosztása, amely most az építkezések végett a Népligetbe költözik!

Forrás: krisna.hu

A városligeti átalakítások miatt a sokak által megszokott ételosztó sziget január 24., csütörtöktől a Népligetben, a Planetáriumhoz közel lesz elérhető, a Könyves Kálmán körút közelében, az Elnök utca folytatásában található területen. Ez egészen pontosan a Rapaics Raymund és a Hell Miksa sétány találkozási pontja. A bentonrámpák mögötti sétáló részen az érkező vendégek kényelmesen és biztonságosan meg tudják várni a kiszolgálást.

Az ételosztás minden nap a megszokott időpontban, 12 órakor kezdődik és 13 óráig tart majd. A friss meleg ebéd mellé szokás szerint kiegészítő termékeket is visznek az alapítvány dolgozói, zöldséget, gyümölcsöt, pékárut, és alkalomadtán más finomságokat, édességeket is tudnak biztosítani, az aktuálisan beérkező élelmiszeradományoktól függően.

Forrás: krisna.hu

A Krisna-hívők abban kérik a lakosság és a sajtó munkatársainak segítségét, hogy terjesszék a helyszínváltozásról szóló információt, hogy a hír minél előbb, minél több rászoruló emberhez eljuthasson.

Az Ételt az Életért munkatársai a fővárosban 5 helyszínen állnak a rászoruló lakosság szolgálatára hétfőtől péntekig, emellett heti 6 napon a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei épületeibe is szállítanak ebédet. A népkonyhai étkeztetés célja, hogy bárki, aki egészségügyi, munkaügyi vagy más magánéleti helyzetéből kifolyólag élelem nélkül marad, az azonnali és hathatós segítséghez jusson, hogy mielőbb képes legyen integrálódni.


 

h i r d e t é s