h i r d e t é s

A szabad szellentésért: itt az eldobható, fingszagszűrő és hangtompító análtampon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A szabad szellentésért: itt az eldobható, fingszagszűrő és hangtompító análtampon

2018. október 25. - 16:14

 

Az ausztriai Hofstetten-Gruenau-ból származó Leopold Trimmel az évszázad találmányával ajándékozta meg az emberiséget. - írja a zoom.hu.

Forrás: zoom.hu/dailymail.com

Ez a kis műanyag csoda az ánuszba felhelyezve tompítja az erősen rotyogós szellentés hangját, és kiszűri a sunyi és alattomos puki fertelmes szagát, csak úgy, mint ahogy a fingszagszűrő farmer szűri. 

A termék weboldala szerint a “oxxxo Bodykat” nevet kapó eldobható, fingszagszűrő análtampon leginkább azok számára lesz áldásos eszköz, akik irritábilis bél szindrómában, étel intoleranciában, vagy egyéb emésztési zavarokban szenvednek, de bárki használhatja, aki úgy gondolja, szeretne feszengés nélkül szellenteni akkor, amikor azt kell.

A kis tamponszerű dolgot ideális esetben ürítés után, de még evés előtt kellene felhelyezni. A következő székelésnél pedig a végtermékkel együtt távozik. Lehúzható, nem környezetszennyező találmány ez, és a méretei is kényelmesek (már azok számára, akik hajlandóak a kijáratot bejáratként is használni). Egy 6 mm vastag, 4 centi hosszúságú tampon szerű dologról beszélünk, aminek a dizájnja is úgy lett kidolgozva, hogy könnyen felhelyezhető legyen.

A terméket diszkréten, csak online lehet megrendelni. Tízes és harmincas pakkokban kapható, csomagja 16 euró, átszámolva 5100 forint.

zoom.hu


 

h i r d e t é s