h i r d e t é s


Árnyékbokszolás? Nem!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Árnyékbokszolás? Nem!

2017. augusztus 30. - 09:32

 

Súlycsoporttévesztés!

Reflexió a MNO tegnapi cikkére!

Elerjedt manapság, hogy egyes politikai eseményeket sportpéldákkal hasonlítsanak össze, mit a MNO esetében is! A feltételezés Orbán megbuktatásáról a bokszhoz fordul illusztrációért! Kár, hogy nem a futballhoz és a sportlétesítményekhez, amelyek legalább annyira drágák, a drága Balog miniszter szerint, mint az oktatás! Nem baj, ha „[email protected], csak jó drága legyen, és nem baj, ha nem ér semmit, használati értéke közelít a nullához. Természetesen mi fizetjük! Mások egy részét szekularizálják. (Lopják).

Maradjunk a MNO sportpéldájánál!

Ha már Orbán nem a korrupció, a lopások, az erkölcstelenség és rengeteg ember gyógyíthatatlan betegsége, nem sorolom tovább, ha ezt az Orbánt nem ezek a „csínytevések” buktatják meg, akkor aligha érdemes Putyin démonizálásáról beszélni, vele ijesztgetni a magyar kormányt. Az egész magyar kormány egy démon, nem kell démonizálni, úgy valóságában ijesztőbb, mint Putyin!!

A baj sokkal nagyobb és máshol keresendő, ha már belekeverték Vologyát a belpolitikába!

Orbánnak a legnagyobb szellemi tévedése, hogy maradjunk a sport példáinál, a  politika „küzdősportnak” számít. A legtöbb küzdősportban létezik egy régi technikai eszköz: a mérleg. A mérleg arra való, hogy a küzdő sportoló el tudja dönteni, melyik súlycsoportban indulhat.

Orbán és a kormánya esetében nem ismerik ezt a birkózásban is használt eszközt, csak a „szavazást” tudják manipulálni, mint a sportszövetségekben.  A mérleget nem, vagy majd nem ismerik!

A mérlegelés lényege, hogy Orbán vagy valaki onnan, véletlenül se indulhasson nehézsúlyban, ha csak ötvenhét kilogramm a súlya! A fejét is beleszámítva, pénze nélkül, több ezer tonna vasbeton nélkül, egy gatyában kell megmérni a „sportolót”, ha politikus, akkor is!

Az a helyzet, hogy Orbán nehézsúlyban akar „bunyózni” hiszen focizni már nem igazán tud! Bár ott nem számít a testsúly, csak a tudás, amelyben, sajnos drága Balog úr, szintén vannak súlycsoportok! Mérlegeljenek egy kicsit!

A súlycsoportválasztás elsődleges követelmény a politikában: véletlenül se tudjon a miniszterelnök vagy kormányzó, király hadat üzenni a nehézsúlyban edzett ellenfélnek vélt „sporttársaknak”.

Végezetül az Árnyékbokszolás kampány nem probléma, ettől nem lesz gyereke, még lombikban sem Balog miniszternek, másoknak sem!

A politikai küzdőtéren a súlycsoportot kell tudni megválasztani, ahhoz mérlegelés és tudás is kell!

Ez a fő gond és nem az, hogy a MNO szeriont az ellenzék Vologyával ijesztgeti Orbánt! Orbán fél magától is, nem kell ehhez Putyint vagy Trumpot látnia sem élőben, sem rémálmaiban.

Kapcsolódó cikkek: 


h i r d e t é s

betöltés..

;