h i r d e t é s


Az ellenzéki elit irigyli Orbánt, szeretne helyére ülni?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Az ellenzéki elit irigyli Orbánt, szeretne helyére ülni?

2017. szeptember 11. - 12:49

 

Az ukrán az ellenség meg az EU és az USA?

Az ellenzék magatartása is minősítheti a kormányt, például az ukrajnai problémában, ami aligha fenyegeti nemzeti létünket, szóval nem Mohács.

Furcsa tüntetéseket szerveznek olyan ügyekben az ellenzéki pártok, amelyek társadalmi súlya, legalábbis a hazai, „nemzeti” jelentősége elenyésző!

Erkölcsi felháborodással gyűltek össze a marakodó ellenzékiek, amikor itthoni, hazai, egyértelműen magyar tragikus problémák ügyében nagyon is „türelmesek”! és Az összefogás az esetlegesen megszerezhető hatalommal járó vagyoni, személyi kérdésekben óriási tolakodást és marakodást rendeznek.

Amikor a hazai kálváriánk kerül szóba, egyikük sem ismeri az erkölcsöt”. Csak Ukrajnában képesek felfedezni az ottani uralkodó társaság erkölcstelenségét!

Na, nem a parlament előtt, hanem otthon! Van, aki másolatokat vesz, 300 millió forintért, állítólag, nevezetesen Gyurcsány, volt miniszterelnök és „miazhogy” pártjának lopott vagyonokkal mankózott eminensei!

Az MSZP csodálatosan megfért az ukrán ügyben a DK-val, meg mindenkivel, ukrán pénz megszerzésére amúgy sincs esély, ha lesznek itthon választások, ha nem!

Jó alap az összetartásra, úgy sem nem lesz belőle zsebpénz, amin összeveszhetnének!

Ami a legfeltűnőbb, hogy még Vona Gábor nagyon is tisztességes pártja sem emeli fel a szavát, hogy Magyarországon 2010 óta alkotmány nélküli, egypártrendszer jellegű diktatúra van, korlátok nélkül, az tesz a kormány, amit nem szégyell. Láthatóan semmit sem szégyell! Elszámoltat, börtönbe jutat minden csalót, csak véletlenül nehogy legyen alkotmányos nemzeti kontroll, elszavalja ő is a régi verset, amiről egyszer már Néhai és utolsó politikusnak tekinthető Horn Gyula megmondta: erkölcstelen volt a nemzeti vagyon elrablása!

Úgy gondolkodnak ellenzéki pártvezérek, az ország népe nem számít, hogy kiszolgáltatott és tartósan fenyegetettségben élvezi Orbán „illiberális” hatalmi mániáját, meg a nyomorúságát.

Említésre sem méltó az ellenzék magatartása, ha nem állna fenn a veszélye, hogy jobbról egészen balra, valamelyik nagyon is elvszerű és hazafias, a népen nagyon szerető párt, az MSZP-től Vona radikális Néppártjáig, nem ácsingózna reményekkel teli szívvel arra várva, hogy Orbán kormányának alkotmánynélküli, a nép eszi, nem eszi, nem kap mást, csak valamelyikük országot irányító, zsíros pozícióba kerüljön.

Orbán már nem is ellenség, legfeljebb az ukránok, az EU, az USA a magyar társadalom nyűg a hátukon, most éppen az ukránokat nem kell szeretni, gyűlölni kell!

Jövőre milyen jó lenne beülni a Orbánék által jól előkészített diktatúrába, ellenőrzés nélküli pénzhajhászásba! Istenem, segítsd őket hozzá, lopjanak már mások!

Erre való az ország, a népnek elég a töménytelen mennyiségben gyártott ígéret és a hazugság, amelyeket négyévente, türelemmel és bizalommal vár! Olyan jól beszélnek ezek z urak, hogy a Jóisten…áldaná már meg káderpártjaikkal együtt!

Címkék: 


h i r d e t é s

betöltés..

;