fbpx Az Origo szerint újabb migránscsempész alagutat találtak | CIVILHETES

h i r d e t é s

Az Origo szerint újabb migránscsempész alagutat találtak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az Origo szerint újabb migránscsempész alagutat találtak

2020. január 22. - 16:38

 

A déli határnál bukkantak az objektumra, amelyet most már "migránscsempész" alagútnak nevez a kormánymédia.

Új alagút - Forrás: police.hu

A korábban megtalált alagúttól 15 méterre találták meg az újabb alagutat a rendőrök Bács-Kiskun megyében - írta honlapján a rendőrség. 

Arról kiderült, hogy annyi köze volt a migránsokhoz, mint Mészáros Katának a riporterséghez.

„Két, a szerb-magyar határ alatt átvezető alagutat számoltak föl – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Az egyik 34 méteres alagút Csongrád megyében, Ásotthalomnál volt, a másik pedig – egy 21,7 méteres alagút – Bács-Kiskun megyében, Csikéria térségében. A kézi erővel kiásott, belső támasztószerkezet nélküli alagutak életveszélyesek voltak. A készítők mindkét esetben nagy gondot fordítottak az álcázásra; a be- és kijáratot növényzettel takarták.”

Ez volt az eredeti, novemberi keltezésű hír, de már akkor is csak a nagyon hülyék és a nagyon fideszesek hitték el.

Csúnyán fel is sültek a kormánypropagandát terjesztő és valló esetleg még himmi is képes felületek, amikor egy szeszcsempész alagutat a migránsok számlájára próbáltak írni. Hasonlóan nem ment át a még aggyal rendelkező médiafogyasztókon a 66 éves Baja nevű járőrhajó cirkálása sem a Tiszán, a Seahawk 4 típusú gumicsónakkal együtt.

De visszatérve az Origo újabb alagútjához:

"Kedden, a korábbi nyílástól 15 méterre az egyik járőr egy gazzal eltakart, körülbelül 50 centiméter átmérőjű nyílást fedezett fel, amely átvezet a határzár alatt szerb területre. 
A jelenlegi adatok szerint a járatnál sikeres átjutás nem történt, mivel a rendőrök az alagutat annak befejezését követően rövid időn belül felfedezték, és a betemetéséig őrzik is."

- komolyan átnézhették a szakemberek a korábbi alagút környékét, ha csak most találták meg az újabb alagutat. De persze az is lehet, hogy van olyan hülye, aki képes a megtalált alagúttól 15 méternyire újabbat ásni?


 

h i r d e t é s