h i r d e t é s


Bajba kerülhetünk, mint laktóz érzékenyek a tejcsárdában!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Bajba kerülhetünk, mint laktóz érzékenyek a tejcsárdában!

2018. január 12. - 15:33

 

Magyarországon 2010. óta, a Rákosi korszak érlelődik, XXI. századi kiszerelésben.

Forrás: Reflektor blog - Blog.hu

Nincs mese, pofa be! Irány a futószalag és a templom.

2015. február 6-án (G. nap) pénteken, a Simicska Lajos érdekkörébe tartozó Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió és Hír TV vezérkara lelkiismereti okokra hivatkozva lelépett.

Simicska élő adásban ment neki hálátlan munkatársainak és a kormányfőnek, a Fidesz ellen „totális médiaháborút” ígért.

Az eseményről szóló tudósítások mellé egy régi fotót tettek. A kép még Orbán Viktor első kormánya idején készült a MTESZ székházban, ahol Simicska Lajos APEH-elnök az adórendőrség állománygyűlésén fogadta a kormányfőt.

Ez a fotó segítheti a helyzet megértését.

Simicska az izgalomtól csatakosan, behúzott nyakkal, tele gatyával fogadja a Főnököt, akinek az útmutatásait az APEH új részlegébe hirtelen felvett háromszáz nyomozó várja.

Izgulsz, Lajos? Kérdezi az egykori szobatárs, aki élvezi a magát mindig többre tartó felsőbb évfolyamos zavarát és alattvalói kiszolgáltatottságát.

Lajos pedig akkor elhatározta, hogy egyszer még megfordítja ezt a szituációt és visszavág ennek a kis gecinek. Sok idő kell hozzá, de megcsinálja.

A népszabadságban megjelent tudósítás „baloldali” lelkéről!

„A magyar baloldal nem győzi le a 2018-as választáson Orbán Viktort”.

Mindjárt az jutott eszembe, vajon „mennyiben van” egy ilyen mondat a NOL-nál?

Nem ismerem a napi árfolyamokat! Cuki vezércikk a főszerkesztő helyettestől.

Simicska Lajosról tudom elhinni, hogy kérlelhetetlen ellenfele a kormányfőnek.

Megértem, ha az egykori, legnagyobb napilap nem vágyik az ellenzéki újság megtisztelő címre, de azt házon belül meg kellene beszélni, mert a főszerkesztő helyettes munkássága erősen üti a lap más szerzőinek kritikai anyagait.

Vagy ez egy új munkamegosztás? A kormány dicsőítését tessék meghagyni a fórumban kommentáló, hivatalos propagandista trolloknak. A szerkesztő ne vegye el a kenyerüket, mert bajba kerülnek, mint laktóz érzékenyek a tejcsárdában.

Fogadjuk el, hogy a szerzőt elhomályosította a Fidesz hétvégi kongresszusa. Van ilyen: tapasztalatlanság, orientációzavar, igazodási kényszer, csak azért is beszólás. Spongyát rá!

Kicsit elgondolkodva a cirkuszi mutatványon, a lap egyik olvasója által kínált párhuzam ad bizonyos értelmezési keretet.

Magyarországon 2010. óta a Rákosi korszak érlelődik, XXI. századi kiszerelésben.

A vélt „sikerektől” megrészegült Vezér most éppen emeli a tétet (mint elődje, 1952-ben) és a társadalom szemébe vágja, hogy zárt társadalomban fogtok élni, valódi kerítésekkel, kemény állami korlátokkal. Nincs mese, pofa be, irány a futószalag és a templom.

Címkék: 

 

h i r d e t é s

betöltés..