h i r d e t é s

Bangónét indíthatják Németh Szilárd ellen Csepelen

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Bangónét indíthatják Németh Szilárd ellen Csepelen

2018. január 07. - 11:11

 

A csepeli MSZP Bangóné Borbély Ildikót indítaná Németh Szilárd Fidesz-alelnök ellen az áprilisi országgyűlési választáson - értesült a 24.hu.

A lap úgy tudja, az ötletre hétfőn rábólint az MSZP országos elnöksége is. Mint írják, a Csepelt és Soroksárt magába foglaló fővárosi 17. választókerület a szocialisták és a DK közötti osztozkodásban előbbieknek jutott, így gyurcsányi vétótól nem kell tartani.

Az viszont már komolyabb gondot okozhat, hogy Németh Szilárd baloldali ellenfele legutóbb Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa volt.

Szabó 2014-ben le is győzte a fideszes politikust és megszerezte a mandátumot. Szabó most is indul, vagyis Bangónénak először vele kellene megküzdenie.

Szabó tavaly november végén a 21ora.hu portálnak azt nyilatkozta, hogy „a csepeliek és soroksáriak most is kormányváltást akarnak, valamint normális, emberi hangon beszélő képviselőt”, és „Németh 2018-ban is úgy fog járni, mint 2014-ben, amikor a demokratikus ellenzéki pártok közös munkájával le tudtuk győzni”. (atv.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s