h i r d e t é s

Bayer Zsolt: Szájer József saját életművét és politikai közösségének munkáját húzta le a vécén

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bayer Zsolt: Szájer József saját életművét és politikai közösségének munkáját húzta le a vécén

2020. december 04. - 09:16

 

A saját gondolatait általában alpári stílusban közlő Fidesz-alapító újságíró ugyan a megértés kártyáját húzta elő Szájerrel szemben, de azért haragszik is rá egy picit.

Bayer Zsolt - Forrás: HírTV / YouTube

A hatalom egyik fontos szócsövének számító Hír TV-ben sem lehetett nagyon megkerülni azt a tényt, hogy Szájer József egy drogos szexbuliról az ereszcsatornán át menekült, kábítószerrel a táskájában. Bayer Zsolt ennek ellenére meg van róla győződve, hogy volt párttársa nem fogyasztott semmilyen szert és erre a fejét is rátenné. Mint a csatorna csütörtök esti műsorában kifejtette, Szájer József egy morális lény. Ehhez a tételmondathoz pedig ragaszkodik. Számára a legfájdalmasabb, hogy nem csak a saját életművét, de a Fidesz-ethoszt próbálják meg kikezdeni.

A kormánypárti publicista szerint Szájer József mindig a jót képviselte a világban és nem tudja, mióta küzdött ezzel a rettenetes démonával. "Nem tudta kikerülni a lefelé tartó spirált és ez lett az ő tragédiája." Bogár László közgazdász ehhez a gondolathoz annyit tett hozzá, nem történtek lépések, hiába hangzott el a Borkai-ügy után, hogy megnézik, ki lehet olyan "hibás szerkezetű ember" a Fideszben, ami törékennyé és kiszolgáltatottá teszi őket. 

"Ennek a kockázatát 30 éve mindenki tudja a Jóskával kapcsolatban." - fogalmazott.

Majd hozzátette, nem érti, miért nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy ezt a minimálisra csökkentsék. 

Bayer Zsolt szerint egy nyilvánvalóan titkosszolgálati akció volt Szájer lebuktatása. Utóbbi persze nem menti a volt politikust, hogy "saját életművét, a politikai közösségének munkáját lehúzta a vécén egy péntek este." Hangsúlyozta, ha valamit elhisz neki, az az, hogy "a büdös életbe nem szedett drogokat, azt a szart beletette valaki a táskájába." Értetlenkedését fejezte ki amiért ez megtörténhetett, mivel "ennyire hülye" nem lehet valaki, hogy ne gondoljon erre az eshetőségre is.   

"Iszonyatosan haragszom Szájer Józsefre, azért amilyen helyzetbe hozta önmagát, a családját, a gyerekét és azt a politikai közösséget, amelyet 30 éve hibátlanul és kiválóan szolgál."

Végezetül Bayer Zsolt azt üzente neki - látva a nyilvános kivégzését - "nálam mindig fog kapni egy tál meleg ételt". (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s