h i r d e t é s

Bemutatkozott az óvó-és tanítóképzés Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bemutatkozott az óvó-és tanítóképzés Esztergomban

2019. november 27. - 14:25

 

2019. november 26-án nyílt napot tartottunk az esztergomi képzési helyszínen. 

 A nyílt nap egy ismerkedős játékkal kezdődött, majd utána Dr. Juhász Márta tanszékvezető asszony ismertette az óvópedagógus és tanító alapképzési szakokat. Személyes tapasztalatain keresztül mutatta be a külföldi ösztöndíj lehetőségeket Dejcző Fanni hallgatónk.

Valkai Barbara felvételi referens a felvételi eljárás gyakorlati tudnivalóiról tájékoztatta a megjelent középiskolás diákokat és szüleiket. Darázs Csenge Boglárka, harmadéves óvodapedagógus hallgatónk az óvodai életről, óvodai gyakorlatokról beszélt, majd Ágoston Sára, másodéves tanítószakos hallgatónk az első tanítási gyakorlat élményeiről és a gyerekek visszajelzéseiről mesélt.

A központi tájékoztató legvégén a hallgatói önkormányzat munkájáról, rendezvényeiről, és a hallgatói életről hallottak színes prezentációt Smiglag Viktóriától.

Rendszeres együttműködő partnerünkkel, a Játékkunyhóval közösen a „Kaland az osztályteremben” című játékos foglalkozás kezdődött – hallgatóink vezetésével.

A szabaduló szobák módszertanához hasonló játékokon keresztül mutatták be a játékpedagógia alapjait.

Fakultatív programként az érdeklődők bejárhatták a Vitéz János Kollégiumot, illetve lehetőségük nyílt 3 szabadon látogatható előadáson való részvételre.

 


 

h i r d e t é s