fbpx Daruval emelték be a Mészáros-család széfjét a házba | CIVILHETES

h i r d e t é s

Daruval emelték be a Mészáros-család széfjét a házba

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Daruval emelték be a Mészáros-család széfjét a házba

2021. május 17. - 16:25

 

A páncélszekrényt szállító cég azóta törölt Facebook-bejegyzéséből derült ki, milyen hatalmas széfet vettek. 

Forrás: szmo.hu

Daruval emeltek be egy 800 kilós széfet abba a budai villába, amely Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lakhelye lesz - szúrta ki a széfet szállító Trezor-Liktor Zrt. Facebook-oldalán a 24.hu. A cég fotót is közzétett a páncélszekrényről, illetve a beemeléséről, de a cikk megjelenése után azt törölték.

A Széchenyi-hegyen álló, eredetileg háromlakásos, úszómedencés házat átépítik és egybenyitják, és úgy tűnik, extra biztonsági eszközökkel is ellátták.

A saját gyártású páncélszekrényekkel foglalkozó békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. ugyanis a Facebookra feltett fotókat arról, ahogy az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényüket szállítják. A cég március végén közzétett bejegyzéseiben a helyszínt ugyan nem közölték, de a trezor elhelyezéséről készült képek és videók alapján a 24.hu szerint beazonosítható volt Mészárosék XII. kerületi villája.

A 800 kilós páncélszekrényt az udvaron felállított daruval emelték be az emeletre.

A lap megkereste a céget, hogy valóban az 1,6 millió forintos csúcsmodellt szállították-e Mészároséknak, mint ahogy azt a képek között elhelyezett reklám sugallja, de választ egyelőre nem kaptak.

A villa külső biztonsági védelmére egyébként már biztonsági őröket is alkalmaznak, akik megtiltják a fényképezést az arra járóknak. A villa biztonságáért a felcsúti illetőségű Talics Norbert által tulajdonolt Eurovéd Security Zrt. felel, a cég a 2014-es alapításától kezdve a Mészáros-érdekeltségek és ingatlanok őrzés-védelmével foglalkozott. (magyarnarancs.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s