h i r d e t é s

Dupla kényelem: új praktikus AP az üzleti felhasználóknak

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Dupla kényelem: új praktikus AP az üzleti felhasználóknak

2018. szeptember 14. - 14:00

 

Az NWA1302-AC-vel a felhasználók szabadon választhatnak az önálló és a felhőalapú menedzsment üzemmódok között.

A tajvani Zyxel bemutatta új hozzáférési pontját, ami az eddigieknél is praktikusabb megoldást kínál a hotelek, kollégiumok és irodák számára. A percek alatt telepíthető eszköz megbízható, nagysebességű vezetékes és vezeték nélküli internetet szállít minden felhasználó számára.

Az NWA1302-AC a legmodernebb AP technológiát integrálja egy PoE Gigabit switch-el. Egy szobában egy készülék elhelyezésére van szükség, így a hozzáférési pont mellett nem szükséges hálózati switch-et üzembe helyezni.

Az olyan sok helyiséggel rendelkező szervezetek, mint például a hotelek, iskolák és irodák szűkös erőforrásokkal és szoros időbeosztással rendelkeznek

– mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.

Ezért bármi, ami csökkenti a költségeiket, illetve a telepítéshez szükséges leállási időt, nagy segítség a számukra – az NWA1302 pedig mindkettőben az élen jár.

– tette hozzá.

A NebulaFlexTM önállóan vagy felhőből is vezérelhető 

Az NWA1302-AC rugalmasan változtatható üzemmódja azt jelenti, hogy a szervezetek döntéshozónak nem kell azon aggódni, hogy esetleg nem megfelelő típusú AP-t választott. „Rengeteg vállalkozás számára nehéz döntés kiválasztani a megfelelő AP-t, és nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz döntést hozzanak.

Az NWA1302-AC készülék választásával ez nem okoz többé problémát” – mondta Treso Tamás. Önálló üzemmódban az NWA1302-AC automatikusan kezeli a forgalmat, így leveszi a terhet a kezelő személyzetről. Amikor pedig szükséges, átkapcsolható felhőalapú vezérlésre, és csupán pár kattintással a rendszergazda már át is veheti az irányítást az AP felett bármely böngészőből, a Nebula Felhő Központon keresztül.

Zökkenőmentes telepítés, praktikus portok 

A gondos tervezésnek köszönhetően az NWA1302-AC készülék falra, konnektor aljzathoz, asztalra, vagy elrejtve az asztal mögé is percek alatt telepíthető. A beépített Ethernet PoE portok tovább fokozzák a kényelmet, így egyéb, a szobában lévő eszközökhöz, például okostévéhez és IP telefonhoz is hozzákapcsolható.

Az NWA1302-AC készülék tervezése során egy egyedi, „RF elsőbbség” megközelítést alkalmaztak, amely minden hardver elem esetében optimalizálja a rádiófrekvenciát, így maximális lefedettséget és magasabb adatforgalmi sebességet ér el. Emellett az okosantenna és a beamforming technológia dinamikusan testre szabja a jel irányát minden egyes eszköz esetében, és kijelöli a legjobb útvonalat a WiFi jel számára, miközben tompítja a szomszédos AP-k által okozott interferencia mértékét.

A Zyxel-ről

Az 1989-ben alapított Zyxel Communication Co. a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő "wireless" berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költséghatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok.

A tajvani központú vállalat az USA-ban, Európában és Ázsiában, továbbá a világ több országában is jelen van helyi képviselettel. Alkalmazottainak száma eléri a 3200 főt, disztribútorainak közreműködésével több, mint 70 országban van jelen aktívan, és termékei az öt kontinens több mint 150 országában kaphatóak. A Zyxel a kelet-közép-európai régióban elsőként Magyarországon jelent meg, 2003 júniusa óta működik budapesti képviselete, a Zyxel Hungary.


 

h i r d e t é s