h i r d e t é s

Erre a hullámvasútra csak egyszer lehet felülni - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Erre a hullámvasútra csak egyszer lehet felülni - VIDEÓ

2022. február 16. - 17:11

Megtervezték az Eutanázia-hullámvasutat, aminek a végén garantált a halál - ez tényleg levinné az embert az életről.

Forrás: 74nullanulla.hu

Julijonas Urbonas tervező még 2010-ben készítette el a végzetes vidámpark-attrakció terveit, amit egy hullámvasút formájú hipotetikus halálgépnek nevezett, amelyet úgy terveztek, hogy csak egyszer lehessen kipróbálni. Izgalmas, humánus és euforikus halált ígérve utasainak. Tök jól hangzik nem? A kivételes hullámvasút egyébként egyszerre 24 embernek is helyet tud adni. A tervek szerint, ha már a fedélzeten van az alany egy lassú emelkedés következik közel 160 méter magasba.

Miután a csúcsra értek, mindenki maga döntheti el, hogy megálljon, és biztonságosan visszamenjen, vagy megnyomja a zuhanás gombot. Innentől kezdve azok, akik az Eutanasia Coasteren utaznak, nagyjából 360 kilométer/órás sebességgel száguldanak le, mielőtt több, egyre kisebb méretű hurkon átmennének.Forrás: 74nullanulla.hu

Miután a csúcsra értek, mindenki maga döntheti el, hogy megálljon, és biztonságosan visszamenjen, vagy megnyomja a zuhanás gombot. Innentől kezdve azok, akik az Eutanasia Coasteren utaznak, nagyjából 360 kilométer/órás sebességgel száguldanak le, mielőtt több, egyre kisebb méretű hurkon átmennének.

Az utasok többségével már az első hurok végez, aki pedig életben marad, azt az ezt követő hat kisebb hurok valamelyike egészen biztosan elteszi láb alól, mivel a hullámvasút sebessége és kialakítása miatt utasai elveszítik az eszméletüket, majd végül meghalnak az agyukba keletkező oxigénhiány miatt, ez egyébként egy rövid időre okozhat egy kis euforikus állapotot, de elég gyorsan elmúlik. (74nullanulla.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s