h i r d e t é s

Fiatalos portállá alakulás, 20 százalék politika - ez lenne az Index jövője?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Fiatalos portállá alakulás, 20 százalék politika - ez lenne az Index jövője?

2020. augusztus 06. - 07:17

 

A visszalépett Tevan Imre után felmerült még egy új név az Index körül, a 444.hu információi szerint senkit sem sikerült eddig szerződtetni a már felmondási idejüket töltő indexesek helyére.

Augusztusban csökentett üzemmódban látja el a portál az alapvető hírszolgáltatást, Bodolai László szabadságon van, Szombathy Pál és Sztankóczy András igazgatósági tagok az ominózus állománygyűlés óta nem mentek be a szerkesztőség épületébe, írja a portál.

Tevan Imre főszerkesztő-helyettes egy nap után visszalépett (többek között ezt azzal indokolta, hogy nem professzionális az új csapat építése, és a két új kuratóriumi tag nem tudják eldönteni, melyikük legyen a főszerkesztő), és azóta új nevet nem is jelentettek be Bodolaiék.

A 444.hu információi szerint ugyanakkor folyik a toborzás, és felmerült, hogy Szörényi Péter dolgozhat az új csapat szervezésén. Szörényi volt már a TV2 Mokka, a Duna TV híradójának, illetve az Origo szerkesztője. Utóbbi portálnál a Sáling-ügy után vezető szerkesztőként együtt dolgozott Tevan Imrével.

Szörényi a 444.hu megkeresésére azt mondta, nincs formális kapcsolata az Indexszel, nem lesz az Index munkatársa, de mivel ő a Digi Sport reggeli műsorának főszerkesztője, Szombathy pedig a Reggeli Start műsorvezetője, "szoktak beszélgetni egymással és szóba került Szombathy jövője is, minden más csak pletyka."

A portál szerint olyan nem hivatalos tervek is az asztalon vannak, hogy az Indexből egy fiatalos portált csinálnak, amiben a tartalom 20 százaléka lenne csak politika. (magyarnarancs.hu)

Címkék: 

 

h i r d e t é s