h i r d e t é s

Gyermekeket szállító kisbusz karambolozott Budapesten, halottak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyermekeket szállító kisbusz karambolozott Budapesten, halottak

2018. március 30. - 08:11

 

Két ember meghalt, öt gyermek és két felnőtt megsérült, amikor egy személyautó és egy kisbusz ütközött a Budaörsi úton csütörtök éjjel - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

A kép illusztráció! - Forrás: napi.hu

Kolozsi Péter elmondta, hogy az autóban ülő két ember a helyszínen életét vesztette, holttestüket a tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szedik ki a roncsok közül. A kisbusz nyolc gyermeket szállított, közülük öten és két velük utazó felnőtt sérült meg a balesetben. A sérülteket a mentők kórházba szállították. (MTI) / atv.hu

UPDATE (2018. március 30. 09:23)

Megszűnt az útlezárás péntek hajnalra a Budaörsi úton, ahol korábban egy halálos baleset miatt helyszíneltek a rendőrök - közölték a police.hu oldalon. 

Az éjszaka történt balesetben egy gyermekeket szállító kisbusz és egy személyautó ütközött össze. Két férfi a helyszínen életét vesztette és nyolcan megsérültek - áll a rendőrségi közleményben. 
Az elsődleges információk csütörtök éjjel még hét sérültről szóltak, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság akkor azt közölte, hogy az autóban ülő két ember halt meg a helyszínen, a kisbusz utasai közül pedig 5 gyermek és két felnőtt kórházba került. 
A baleset helyszínelését péntek hajnalra befejezték, az útlezárást feloldották, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. (MTI)


 

h i r d e t é s