h i r d e t é s

Hamis tízezressel akart fizetni egy tatabányai gyorsétteremben

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Hamis tízezressel akart fizetni egy tatabányai gyorsétteremben

2015. június 26. - 13:53
0 komment

 

Összesen 70.000 forintnak megfelelő hamis pénzt foglaltak le a nyomozók a tatabányai B. Györgytől 2015. június 25-én Tatabányán. 

A gyanúsított a tízezer forintos bankók egyikével akarta kifizetni ebédjét egy helyi gyorsétteremben, de az eladók nem fogadták el a fénymásolt papírt és értesítették a rendőrséget. A 26 éves férfi még a pultnál várakozott, mikor elfogták őt a rendőrök. B. György gyanúsítotti kihallgatásán előbb azt állította, hogy barátjától kapta a hamis bankókat, később azonban beismerte, hogy 4.500 forintért vásárolta darabját.

A nyomozók aznap házkutatást tartottak annak a férfinak a lakásán, akitől B. György a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megvette a hamis tízezreseket. A 28 éves M. Istvánt szintén gyanúsítottként hallgatták ki a tatabányai rendőrök. Állítása szerint ő szintén mástól vásárolta a bankókat, igaz ő darabjáért csak ezer forintot fizetett.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett – pénzhamisítás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. György és M. István ellen.

 

police.hu

Hamis tízezressel akart fizetni egy tatabányai gyorsétterembenÖsszesen 70.000 forintnak megfelelő hamis pénzt...

Posted by SEJT on 2015. június 26.


 

h i r d e t é s