h i r d e t é s

Hatalmas ellenzéki megmozdulással készülnek Karácsony Gergelyék október 23-ára- itt vannak a részletek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hatalmas ellenzéki megmozdulással készülnek Karácsony Gergelyék október 23-ára- itt vannak a részletek

2019. október 22. - 17:08

 

Budapest új főpolgármestere, Karácsony Gergely és csapata nem tétlenkedik, máris utcára hívja Budapest népét, hogy együtt ünnepeljünk október 23-án, ám nem csak a budapestieket várják!

Forrás: Karácsony Gergely - ‎Hol szabad vagy, otthon vagy - Budapest Mindenkié! / Facebook

Ünnepelj velünk október 23-án!- áll a Facebookon megjelent felhívás címében, melyből kiderül, hogy ez már nem egy hagyományos ellenzéki tüntetés, hanem Karácsony Gergely főpolgármester és budapestiek ünnepsége.

Mint írják, 1956. október 23-án a magyarok kiálltak a szabadságukért. Azért harcoltak, hogy hazájuk európaibb, elnyomástól független, szabad ország legyen. Idén azonban nem csak ezért emlékezünk: 1989-ben ezen a napon kiáltották ki a köztársaságot.

Tíz nap telt el azóta, hogy visszavettük Budapestet. Visszaszerezzük az elvett éveket, visszaadjuk a fővárost a budapestieknek, megteremtjük a beleszólás jogát közös ügyeinkbe és élő, élhetőbb, zöld metropoliszt építünk!

Emlékezz velünk ’56 hőseire, ünnepeljük együtt a harmadik magyar köztársaság születésnapját! Hallgassuk meg együtt Budapest új főpolgármestere, Karácsony Gergely beszédét! A nyilvános rendezvényen koncertet ad a Quimby.

A helyszín a Városháza parkolója, melyet a Károly körút felől lehet majd megközelíteni, a rendezvény 17:30-tól kezdődik, a Facebook eseménye itt érhető el! Nyilván nem csak a budapesti ünnepelni vágyókat várják Karácsony Gergelyék. (hirhugo.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s