h i r d e t é s


Havi 1,8 milliót keres a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős alapítvány alapítvány főnöke

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Havi 1,8 milliót keres a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős alapítvány alapítvány főnöke

2017. augusztus 11. - 12:22

 

Szerinte ebből futotta a napi 110 ezer forintért bérelt villára is. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: gepnarancs.hu

Havi nettó 1,85 millió forint a fizetése Hornyák Tibornak, a Zánkán működő gyerektábort fenntartó Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (EKGYA) vezetőjének.

Szerdán a 24.hu szellőztette meg, hogy a budapesti illetőségű  Hornyák napi 110 ezer forintért bérelt egy luxusvillát,  Villa Artot a Zánkához közeli Monoszlón, és onnan járt be a munkája kedvéért a gyerektábor területén fekvő irodájába. A 200 négyzetméteres, négy hálószobás villához úszómedence és étkezőterasz is tartozik.

Főleg külföldi turistáknak szóló hirdetésekben szerepel.

Hornyák először nem válaszolt a portál kérdéseire az ügyben, később viszont már azt állította, hogy kvázi munka közben nyaral, és a családjával 35 napra vette ki a villát, amelynek a napi 110 ezer forintos bérleti díját saját zsebből fizette ki. Csütörtökön aztán az RTL Klub érdeklődésére írásban közölte, hogy havi nettó 1,85 millió forintot keres.

A 35 napra a villa így több mint kéthavi fizetésébe, 3,85 millió forintba került volna, de – tette hozzá – az árból kapott 15 százalék kedvezményt.

Az EKGYA elnöke korábban a Miniszterelnökségen dolgozott, volt a menesztett kulturális államtitkár, L. Simon László kabinetfőnöke, a neve korábban több botrányban is felvetődött.

A mostaniért még a Fidesz is haragszik, a kormánypárt egyik képviselője, Budai Gyula miniszteri biztos csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, elfogadhatatlannak tartja, hogy Hornyák Monoszlón napi 110 ezer forintért bérelt villát.

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..