h i r d e t é s

Hétvégi menetrendi változások a ceglédi, a lajosmizsei, a váci és az esztergomi vonalon

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Hétvégi menetrendi változások a ceglédi, a lajosmizsei, a váci és az esztergomi vonalon

2020. február 22. - 06:35

 

A felsővezeték karbantartása miatt változik a menetrend

A kép illusztráció! - Forrás: budakalasz.hu

Budapest–Lajosmizse vonalon,  szombaton és vasárnap egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Cegléd és Abony között végzett pályakarbantartás miatt. Három délelőtti S21-es személyvonat a Nyugati pályaudvarról Dabasra 5 perccel korábban: 8:13-kor, 10:13-kor és 12:13-kor indul. A Dabasról 10:16-kor, 12:16-kor és 14:16-kor induló S21-es vonat 5 perccel később érkezik a Nyugatiba.

A Budapest-Nyugati–Cegléd–Szolnok  vonalon,  szombaton és vasárnap egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Cegléd és Abony között végzett pályakarbantartás miatt.

Budapest–Vác–Szob vonalon, vasárnap a Nyugati pályaudvarról Szobra 1:52-kor és 2:52-kor induló S70-es személyvonat utasainak Rákospalota-Újpesten másik vonatra kell átszállni a Nyugati pályaudvaron éjjel végzett felsővezeték karbantartás miatt. Rákospalota-Újpestről 2:09-kor és 3:09-kor indulnak, Szobig a menetrendhez képest 5 perccel később közlekednek.

Budapest–Esztergom vonalon, vasárnap aNyugati pályaudvaron éjjel végzett felsővezeték karbantartás miatt a 2020-as számú, a Nyugatiból Esztergomba 2:25-kor induló, éjjeli S72-es személyvonat utasainak Angyalföld állomáson másik vonatra kell átszállni. A vonat Angyalföldről 2:40-kor indul és Esztergomig a menetrendtől eltérően 4 perccel később közlekedik. (MÁVINFORM)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s