h i r d e t é s


Hogyan ragasztotta át értelmesre a kormány gyűlöletplakátját ez a szolnoki lakos

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hogyan ragasztotta át értelmesre a kormány gyűlöletplakátját ez a szolnoki lakos

2017. október 12. - 16:54

 

Miután Nemhiszlekelvilág felhasználó kiposztolta a Tumblr-re egy általa Szolnokon meghackelt sorosozós kormányplakát fotóit, elkezdett érdekelni, hogy mi vezet egy átlagos állampolgárt arra, hogy akcióba lépjen és plakátokat hackeljen. - írja a 444.hu.

Forrás: 444.hu

Miután rácseteltem, hamar kiderült, hogy jó helyen kopogtatok, Nemhiszlekelvilág  nem valami szervezett aktivistacsoport tagja, hanem igazi magányos farkas, vagy ahogy ő fogalmazott:

Magányosan trollkodok jövet-menet, amint csak lehet.

Nemhiszlekelvilágnak nem ez volt az első akciója, korábban a vizes vb előtti city light poszterkampány már cselekvésre sarkallta. Aztán jött ez a legújabb Soros-kampány.

Most eddig nem találkoztam Szolnokon a megállókban a propagandával, szóval amikor egy héttel ezelőtt szembe jött az elérhető magasságú óriásplakát, megfogalmazódott a gondolat

– mesélt a kezdetekről.

Plakáthackerünket „rettenet mód idegesítette” ez a hangulatkeltés, az „oszlopon lógó szir-szarokat” szíve szerint leszaggatta volna, amikor meglátta,

de inkább elvetettem az ilyen mértékű rombolást.

Úgyhogy

kis méregetés következett, majd a javítás.

Ehhez mindössze 7 A3-as lapot kellett kinyomtatnia, fogott némi kétoldalú ragasztót, és perceken belül sikerült is értelmessé varázsolnia az óriásplakátot.

És hogy Szolnoknak mekkora szüksége van egy ilyen öntevékeny közéleti grafikusra?

Hát ekkora:

Elég jellemző amúgy, hogy Szolnokon annyira nem történik semmi, hogy a vasúton az EU-táblák sarkára kirakott Állítsuk meg Brüsszelt matricák érintetlenek, csak a nap szívja színeiket.

444.huh i r d e t é s

betöltés..

;