h i r d e t é s

Hont szerint MZP-nek el kéne vonulnia posztolás helyett egy sarokba szégyenkezni néhány hónapot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hont szerint MZP-nek el kéne vonulnia posztolás helyett egy sarokba szégyenkezni néhány hónapot

2022. május 22. - 06:38

A publicista szerint Márki-Zay most ugyanazt mondja, amiért a bukott miniszterelnök-jelölt Hontot még Fidesz-bérencnek nevezte.

Forrás: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Közösségi oldalán posztolt arról Márki-Zay Péter, hogy „a Fidesz ebben a rendszerben választáson gyakorlatilag leválthatatlan. Ha valaki azt gondolja, hogy másik programmal vagy másik vezetővel megpróbálva legyőzheti Orbán Viktort, az nemcsak téved, de hazudik is”.

A bukott miniszterelnök-jelölt bejegyzéséhez Hont András kommentált, amelyben úgy fogalmazott, ő hónapok óta ezt mondta, annyival árnyalva, hogy „ha a Fidesznek van egy masszív 60-70 százalékos elutasítottsága a magyar társadalomban, akkor nincs az a választási rendszer és médiastruktúra amelyik megvédené. De nem volt megközelítőleg sem ekkora elutasítottság, sőt, egyenesen nagyobb a támogatottsága, mint az elutasítottsága a kormánynak, ami ilyen ellenzék mellett nem csoda”. 

Ezt mondtam végig az elmúlt hónapokban, és mit csináltál te? Elindultál a választáson, és őrjöngtél, hogy akik azt mondják, hogy az ellenzék nem fog nyerni, azok Fidesz-bérencek

– jelezte a publicista. 

Hont András és Márki-Zay Péter viszonya az elmúlt időszakban nem mondható felhőtlennek. Hont András a kampány során többször is kritikával illette a miniszterelnök-jelölt tevékenységét, aki erre azzal vádolta meg Hontot, hogy „álellenzéki”, és a még a választás után is arra tett utalást, hogy Hont Andrást a Fidesz fizetné. 

Mondd, nem akarsz elvonulni egy sarokba és posztolás helyett szégyenkezni néhány hónapocskát?

– kommentálta Márki-Zay mostani bejegyzését Hont, azzal zárva gondolatmenetét, hogy Márki-Zay Péter „mindenféle szövegeléssel és egymásgyalázással ellentétben” ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter. (mandiner.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s