h i r d e t é s

Hűvösre került a "püspök", aki Trumpot is rábeszélte a fertőtlenítőivásra

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Hűvösre került a "püspök", aki Trumpot is rábeszélte a fertőtlenítőivásra

2020. augusztus 13. - 08:14

 

A floridai hatóságok bejelentése szerint letartóztatásba került Mark Grenon önjelölt püspök, mert a ipari fertőtlenítőt árusított koronavírus-vírus elleni csodaszerként.

Mark Grenon önjelölt püspök - Forrás: ABC

A nyilvánosságra hozott rendőrségi videofelvételen látható, hogy a 62 éves férfit és egyik fiát rabruhában vezetik el a rendőrök. Az ügyészség szerint Grenon csodaszere tehető felelőssé hét ember haláláért. A férfinak és három fiának szövetségi vádakkal kell szembe néznie, amiért gyógyszerként árusították az életveszélyes vegyszert. A klór-dioxid tartalmú terméket eredetileg a textiliparban használják.

Grenon vallási csoportot alapított a fertőtlenítő népszerűsítésére. A "püspök" saját Youtube-csatornáján propagálta a szert. Videóiban megszólaltatott olyan embereket is, akik állítólag az ő módszerének köszönhetően gyógyultak ki a betegségből.

Mark Grenonra akkor figyelt fel a világ, amikor tavasszal levelet írt Donald Trumpnak. A levél olyan hatásos volt, hogy az elnök áprilisban óriási megrökönyödésre maga is nyilvánosan ajánlgatni kezdete a fertőtlenítő használatát. (via Guardian) / 24.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s