h i r d e t é s


Íme 7 bizonyíték Orbán hazugságára: nem létezik a "Soros terv"

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Íme 7 bizonyíték Orbán hazugságára: nem létezik a "Soros terv"

2017. augusztus 08. - 15:14

 

Mondjuk ki végre: "Soros-terv" nem létezik. Akkor sem, ha ezt Orbán után ezer fideszes tízezerszer elharsogja. Nincs ilyen. - írja a b1.blog.hu.

Forrás: mno.hu

Ugyanis ha lenne, már rég szolgáltattak volna rá bizonyítékot is. Anélkül viszont csak uszító, gyűlöletkeltő propagandáról beszélhetünk.

…létezik egy Soros-terv.

Ez négy pontból áll.

… A terv úgy hangzik, évente be kell hozni több százezer, lehetőleg egymillió, minden évben egymillió migránst muszlim világból az Európai Unió területére.

A második pontja, hogy mindegyikőjüknek kell adni az érkezéskor 4,5 millió forint értékű eurót …

A harmadik pontja a Soros-tervnek az, hogy a beérkezett migránsokat pedig szét kell osztani Európa országai között egy kötelező és állandó mechanizmus keretében.

A negyedik, hogy fel kell állítani egy európai bevándorlási ügynökséget, amelynek el kell vennie a migránsügyben való összes döntési jogot a nemzetállamoktól, és brüsszeli szintre kell emelni.

Ez a Soros-terv.

– nyilatkoztatta ki Orbán Viktor a maga Hegyi beszédében. Kételkedni tilos és felesleges - épp ezért kinyilatkoztatás. Igazságához nem szükségesek érvek, tények, bizonyítékok - csak hinni kell.

Egy ordas hazugságban.

A "Soros-terv" ugyanis nem létezik.

Íme a bizonyítékok:

  • 1, Mindenek előtt épp a bizonyítékok hiánya igazolja, hogy mindez csupán hagymázas mese, amit a választóknak duruzsol a nap minden órájában a propaganda-gépezet. Korábban Németh Szilárd és Lázár János is titkosszolgálati bizonyítékot ígért a civilek törvényszegésére, közel másfél éve nem sikerült egyetlen egyet sem bemutatni. Nem csupán a nagyközönségnek, de még azon országgyűlési képviselőknek sem, akik megismerhetik az államtitkokat. Sőt, az is kiderült, Németh ordasat hazudott arról, hogy utasította a titkosszolgálatokat a civilek elleni adatgyűjtésre. Vagyis Orbán soha nem hazudtam még Viktor szavain és világán kívül semmiféle bizonyság nincs a mindent átszövő, ördögi terv létezésére.
  • 2, Az állítólagos közvetett bizonyítékokkal pedig az a gond, hogy az összeesküvés-hívők jó szokása szerint úgy csoportosítják azokat, ahogy épp a kedvük, pontosabban elmebajuk megkívánja.
  • 3, Ennek megfelelően mindent bele lehet szuszakolni a terv bizonyítékai közé - azonban ez azzal jár, hogy a titkos összeesküvésnek egyre több összeesküvője lesz. Lassan ott tartunk megint, hogy az egész világ a Soros-terv végrehajtója, ha épp nem azt mondja, amit Orbán. Márpedig ez nem az igazság, hanem a skizoid paranoia jele.
  • 4, Azt eddig egyszer sem sikerült elmondani, miért is lenne ez jó Soros Györgynek? Ezt Orbán a hegyi beszédében meg sem kísérlete bemutatni. Hiszen benne csak hinni szabad. Aki pedig nem teszi, arra lecsap a Németh vezette szent inkvizíció.
  • 5, Ha mindenki, de tényleg mindenki az állítólagos Soros-terv végrehajtásán ügyködik, akkor az Eu miért arra áldoz éppen euró milliárdokat, hogy távol tartsa a kontinenstől a bevándorlókat? Nincs válasz.
  • 6, Ha Brüsszel, az uniós bíróság, és úgy általában, mindenki Sorosnak játszik, akkor miért nem valósult már meg eddig a hírneves terv? Mert Orbán keresztbe fekszik? Tényleg? Tényleg van, aki elhiszi, hogy Orbán Viktor egy kezével állítja meg az Európai Unió, a spekuláns milliárdos, és úgy általában a világ ellenünk fenekedő erőit. Ezen erők dollárcsilliárdokból és világméretű befolyásból kovácsolt kardja pedig kicsorbul a felkent próféta pillantásától? Abban tényleg csak vallásos módon lehet hinni, hogy az apokalipszis négy lovasát Orbán tartja csak kantáron, máskülönben rászabadulnának a Kárpát-medencére.
  • 7, Csak egy technikai megjegyzés: ha Soros gaz tervet forral, ugyan miért nem tartja titokban - ahogy ezt már háttérhatalmak szokták? Vagy titkolja, mint jó összeesküvő, de Orbán kiszimatolta? Egyes egyedül? Ugyan már!

Akinek az egyetlen mondanivalója egy választási kampányban a kollektív paranoiára épülő gyűlöletkeltés - az nem hogy a közbizalomra nem méltó, de egy gumiszobánál többre sem.

b1.blog.huh i r d e t é s

betöltés..

;