h i r d e t é s

Itt az első partifotó Mészáros Lőrinc lányáról és a vőlegényéről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Itt az első partifotó Mészáros Lőrinc lányáról és a vőlegényéről

2017. június 01. - 07:16

 

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás futballcsapatának szezonzáró bankettjén lépett ki a nyilvánosság elé Homlok Zsolt és párja, az elmúlt években milliárdos vagyon urává lett Mészáros Ágnes. - írja a 24.hu.

Forrás: 24.hu

Mészáros Lőrinc lánya, Mészáros Ágnes és vőlegénye Sopronban, az MKB Aréna elegáns All Star Bowling Clubjában, a szombathelyi futballklub bankettjén jelent meg együtt az utolsó bajnoki mérkőzés után, május 27-én.

Homlok Zsolt a Haladás VSE elnökeként vett részt a rendezvényen, ahol Tóth Miklós ügyvezető igazgató, majd Mészöly Géza vezetőedző értékelte a bajnoki szereplést. Bár az utolsó meccset elvesztették, mindketten gratuláltak a csapat hatodik helyéhez.

Haladás honlapján közölte a partiról készült képeket.

24.hu hétfőn írta meg, hogy Homlok Zsolt, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. tavaly ősszel váratlanul eltávolított ügyvezető igazgatója eljegyezte Mészáros Lőrinc lányát. Homlok tavaly szeptemberben szakított az osztrák tulajdonú vasútépítő céggel, amely évente több százmilliós nagyságrendű támogatást ad a szombathelyi csapatnak. Homlok még bukása előtt közel került Felcsúthoz, amikor a vezetése alatt álló Swietelsky Vasúttechnika Kft. kapta meg a felcsúti kisvasút építését.

Homlok a sportklubban betöltött elnöki tisztéről a Swietelskytől való távozása után sem mondott le.

 

Szerző: Spirk József / 24.hu


 

h i r d e t é s