h i r d e t é s


Két tüntetés is szerveződik a Király utcai KFC elé, ahol megverték az Index riporterét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Két tüntetés is szerveződik a Király utcai KFC elé, ahol megverték az Index riporterét

2017. október 16. - 17:13

 

Jó nagy háborgást okozott, hogy a budapesti Király utcai KFC-ben egy sima vásárlói panasz miatt agyba-főbe verték Szabó Zoltánt, az Index újságíróját. - írja a 444.hu.

Forrás: 444.hu

Akkorát, hogy szinte pillanatok alatt két akciót is elkezdtek szervezni a Facebookon.

Az egyik egy sima tüntetés november 10-én a bolt előtt. A meghívó szövegében az a legdurvább, hogy Szabó Zoltánt "legendás kritikusnak" nevezik benne:

Vasárnap este a Király utca körút sarkán található gyorsétteremben elverték Szabó Zoltánt, az Index tartalomfejlesztési vezetőjét, legendás kritikusát. Az esetet egyelőre nem ismerte el a KFC üzemeltetője. 

A másik még izgalmasabban hangzik: a most péntekre összehívott akció résztvevői ugyanis bele akarnak írni az étterem panaszkönyvébe:

Aki úgy gondolja, hogy nem helyénvaló, hogy a KFC biztonsági emberei fogyasztókat vernek, az kérem jöjjön el péntek délután 17:00-ra a "Király" KFC-be.

A vásárlók könyvébe fogyasztás nélkül is lehet véleményt írni.

Írjuk meg közösen, hogy mit is gondolunk erről.

Minden egyes bejegyzésre a KFC-nek hivatalos választ kell írnia! Jogsértést követnek azzal el, amennyiben a könyvet visszatartják. Kérünk mindenkit, hívja be az ismerőseit az eseménybe, hogy minél többen legyünk!

444.huh i r d e t é s

betöltés..

;