h i r d e t é s

Kétszeres gyilkos nyitott tüzet a rendőrökre Tatabányán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kétszeres gyilkos nyitott tüzet a rendőrökre Tatabányán

2015. július 11. - 12:38
0 komment

 

Szombat hajnalban - a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - megölte az édesanyját és annak élettársát a 40 éves N. Norbert Tatabányán, majd a helyszínre érkező rendőrökre is rálőtt.

Lövések miatt riasztották a tatabányai rendőröket július 11-én 3 óra 39 perckor Tatabánya Felsőgalla városrészébe. A helyszínre érkező helyi járőrök az utcán egy férfit találtak. A rendőrök csak azt tudták megállapítani, hogy a sértett elhunyt, a gyanúsított ugyanis azonnal tüzet nyitott rájuk. Több lövés érte a szolgálati gépjárművüket, de a rendőrök közül egy sem sérült meg - írja a lap.

A hatáskörrel rendelkező TEK hatalmas erőkkel, minden eshetőségre felkészülve, páncélozott járművekkel rövid idő alatt Tatabányára ért. A műveleti egységek megérkezése után az előzetesen túszhelyzetnek tűnő helyzetben a TEK tárgyalója vette át az irányítást; nem volt ugyanis ismert, hányan tartózkodnak még az épületben.

A férfit - aki a művelet során végig zavartan viselkedett, és lőfegyverét folyamatosan magánál tartotta - végül négy órás sikeres tárgyalásnak köszönhetően a műveleti egységek elfogták és 8 óra 50 perc körüli időben épségben kihozták a családi ház többi lakóját is.

Az elkövetőt sérülésmentesen előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves N. Norbert édesanyjával és annak élettársával is végzett az engedéllyel tartott 45-ös kaliberű Glock típusú sport maroklőfegyverével.

- A férfi ellen több emberen elkövetett emberölés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van - tájékoztatta a kemma.hu-t Léber Gabriella, a megyei főkapitányság szóvivője.

 

kemma.hu

Posted by SEJT on 2015. július 11.

 

h i r d e t é s