h i r d e t é s

Kisgyerekes családot tettek ki balatoni szállásukról vasárnap este

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Kisgyerekes családot tettek ki balatoni szállásukról vasárnap este

2019. június 25. - 17:22

 

Kibérelt egy család egy apartmant a Balatonnál - nem kellett volna.

A kép illusztráció! - Forrás: kezipoggyasz.blog.hu

"Szeretnék elmesélni egy történetet ami a hétvégén esett meg velünk. Lementünk a Balatonhoz a hétvégén Alsóörsön a Riviéra Camingben szálltunk meg 4-en a férjem a tesója az Ő barátnője és én. Vasárnap délután megérkezett a család többi tagja a férjem Anyukája Apukája és a kistesójuk, Ők az út túl oldalán a R....a (egy virág név) Apartmanban foglaltak egy hétre szállást.

Délután elmentünk együtt ebédelni, majd este 6 körül mondták hogy menjünk nézzük meg a helyet ahol alszanak és igyunk meg ott valamit. Egy nagyon szép apartmanról van szó, körbevezettek minket az udvaron, majd bementünk az Ő külön az Ő saját családjuknak foglalt!!! udvarra és leültünk a teraszon, beszélgetni, iszogatni (közben várva hogy elálljon a hétvégi jó kis eső.) Furcsa volt, hogy egy férfi az udvaron levő másik ház ablakából folyamatosan figyel bennünket.

Eltelt kb 20 perc, oda jött egy hölgy félre hívva apósomat hogy beszélne vele. Közölte, hogy küldjön el minket mert nem lehetünk ott mert csak 3 főre foglalták a helyet. Mondtuk nekik kik vagyunk és hogy nem maradnánk sokáig. Mi tovább beszélgettünk kint a saját teraszukon. Majd újra jött a hölgy, és szólt most már nekünk is, hogy menjünk el mert mi ide nem vagyunk bejelentve és jogtalanul használjuk a teraszt és iszunk a poharakból. Mondtuk, hogy szemben van a szállásunk nem szeretnénk ott aludni sem az apartmanba bemenni csak a szüleinkkel megiszunk valamit (a kifizetett szállásukon) és megyünk eset haza.
Ekkor átküldte a férjét akiről kiderült, hogy Ő figyelt az ablakból, aki közölte, hogy most álljunk fel és menjünk onnan, ekkor apósom kiállt mellettünk, hogy a gyerekeik vagyunk és nem értjük miért nem tölthetünk el a nem kevés pénzért (nem 6000 ft/fő/ éj kategória amit előre kifizettek, aminek ráadásul a helyszínen már 40.000 Ft-tal megugrott az ára és amit szintén kifizettek) közösen pár órahosszát békében nyugalomban?! Ekkor az Úr azt mondta hogy takarodjunk onnan, itt már eldurvult a helyzet mert elkezdte lökdösni a sógornőmet az anyósomat elkezdték az egészet levideózni (ami persze büntetendő) a feleségével ordítva, hogy mindenki takarodjon és mi magánlaksértést követünk el és jogtalanul vagyunk ott és konkrétan kilökdöstek bennünket a kapun. Bezárták az apartman ajtaját, hogy onnan semmit nem vihetünk ki, sem a személyes holmijainkat telefont, iratokat, nem engedtek vissza értük. Nem igazán fogtuk fel mi történik, hogy ilyen van és hogy valakit azért akarnak kitenni az apartmanból mert a gyerekeivel leült beszélgetni. Persze óriási veszekedés lett, azt mondták, hogy mi drogozunk és mindenki részeg (bele értve gondolom a 13 éves kistesót is...) és, hogy ha nem tűnünk el akkor rendőrt hívnak.

Nos ki is hívták a rendőrséget drogkereső kutyával ránk... Még jó hogy "bűnszövetkezetünk" egyik tagja a nagymama nem volt ott mert Ő csak kedden érkezett volna ( valószínű kórházban kötött volna ki) . Mi is rendőrt hívtunk!! A rendőrök hatására a férfi beengedett az iratainkért, meg ugye az 1 heti nyaralásra behordott cuccokért, és még mindig nem hittük el hogy ilyen létezik, hogy egy családot, egy kiskorú gyerekkel ilyennek tesznek ki.... a rendőrök elmondták hogy ilyennel még nem találkozta... van garázdaság.. nem fizetés...bulit rendez valaki...de hogy azért mert egy család az előre kifizetett apartman udvarán leül, beszélgetnek egy kis bor mellett ...drog kereső kutyát és rendőröket hívjanak rájuk és dobják ki ezért az éjszaka közepén. ilyennel még nem találkoztak. Mivel mindannyian fogyasztottunk alkoholt, kocsiba nem ülhetett senki... este 8 órakkor nem egyszerű olyan szállást találni ahova gyalog az egy hétre bepakolt cuccaidat el tudod vinni...ez sem nagyon érdekelte őket. A rendőröknek köszönhető, hogy a pénzt vissza tudtuk kérni, Persze kifizetve egy fél éjszakát (arra hogy 4 órát ott töltöttünk ebben a csodálatos fogadtatásban)

Kérdezem én, az ilyen miért foglalkozik vendéglátással? Velem/ Velünk ilyen még soha nem történt, sőt még rendőrnek sem kellett oda adni soha az adataimat, de itthon a Balaton parton, a magyar vendéglátásban ilyen megeshet...

Utólag az értékelések között találtunk egy hölgyet aki 9 hónappal ezelőtt ugyan ezt a procedúrát járta itt végig, mert 10 percre beengedte a gyerekeit." (Facebook)


 

h i r d e t é s