h i r d e t é s

Kivégzőosztag

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Kivégzőosztag

2021. február 10. - 08:25

Csattannak a sorozatlövések! Orbán mindenkit letarol, aki ellene szól, lázad. Bosszúból, és mert jönnek a választások.

A Fővárosi Törvényszék kivégezte a Klubrádiót. Négy nap múlva a rádiófrekvencián megszűnik az adás. Marad az internet. Elvileg a Kúria még változtathat, de nem fog. Az ellenkezőjére nem fogadnék!

Máris elkezdődött a Niedermüller által elhelyezett freeszfe (Várkonyi Zoltán Egyesület), a kirúgott, eltávozott SZFE-oktatók és ellenálló hallgatók játszóháza elleni attak.

A kerület parlamenti képviselője, a bivalyfejű- és lelkületű, az önkormányzati választásokon bukott Bajkai István, mellesleg Orbán ügyvédje már azzal fenyegetőzik, hogy, mivel "a kereszténygyűlölő Niedermüller Péter" elvette a Molnár Antal Zeneiskolától az épületet, "a Fidesz vizsgálja", hogy milyen módon tudná megszüntetni a jogellenes állapotot.

Na, mármost! A gyűlölködő jelzőktől eltekintve: a Molnár Antal Zeneiskola sosem "lakott" ebben az épületben, melynek bérleti jogát megpályázhatta volna, de valamiért nem tette. Most jó csatlósként, és saját érdekeit szem előtt tartva az iskola igazgatója, Szemendri Gábor is veri a tamtam dobot. Ami nem lenne baj, csak hát, ő is átveszi Bajkai hazugságait. Vagy ő szolgáltatta a hamis muníciót. Nem kérdés, hogy Orbán egyszerű csuklómozdulattal einstandolhatja az épületet, arra hivatkozással, hogy nemzetgazdasági érdekből, vagy a járvány elleni védekzésként a zeneiskolát kell ott elhelyezni. Vagy azt sem. Most felújított, kiváló állapotban lévő épület, kerületi nyilas (akarom mondani Fidesz) pártháznak is megteszi.

A Politikatörténeti Intézet kálváriája okán Orbán egyszerűen elrabolja a Várnegyed önkormányzati tulajdonú bérlakásait, hogy aztán maga (és a maga számára) privatizálja.

Három légy egy csapásra:

  1. jó kis vagyongyarapodás, egybekötve az ellenzéki önkormányzat vagyonvesztésével.
  2. A Várnegyednek a bagázzsal feltöltése.
  3. A Politikatörténeti Intézet kiakolbólintása. Ezt a tudományos műhelyt Orbán kivált gyűlöli.

Talán vannak róla dokumentumok ott. Meg hát, baloldali a szentem. A Kossuth térről bírói segédlettel, jogellenes módon eltávolított intézetről először az terjedt el, hogy az MSZP fogadja be a Villányi úton. Aztán váratlanul a Várnegyedben tűntek fel, a V. Naszályék által kiutalt bérleményben. (Vajon miért hátrált ki az ügyből az MSZP? Mondjuk sok meglepő nincs ebben, szokásos gyakorlatuk. De most miért?) Egyszóval Orbán tovább üldözi az intézetet. Egész a megsemmisülésig. Ahogy szokta. Ahogy a Klubrádióval tette, és ahogy a Várkonyi Zoltán Egyesülettel is tenni fogja. És ezek csak az elmúlt órák fejleményei!

Címkék: 

 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s