h i r d e t é s

Könnyeivel küszködve tett nagy bejelentést Gyöngyös polgármestere

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Könnyeivel küszködve tett nagy bejelentést Gyöngyös polgármestere

2018. február 06. - 17:13

Hiesz György, Gyöngyös polgármestere keddi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy visszalépett az országgyűlési képviselői jelöltségtől, nem indul a körzetben.

Hiesz György

Hiesz könnyeivel küszködve tette hozzá, hogy kilép az MSZP-ből is, és függetlenként folytatja a politikai pályafutását – írja a heol.hu.

„Amikor elvállaltam a felkérést a jelölésre, és most is, amikor visszalépek akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig" – indokolt a polgármester, aki a jövőben is a város első embereként szeretné szolgálni a helyi polgárságot. 

„Egy korszak lezárult, hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár amit már az ember nem akar követni, úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett" – tette hozzá Hiesz György. A döntése miértjét firtató kérdésre azt mondta, vannak dolgok, amelyek erkölcsileg vállalhatatlanok. Ő azzal, hogy függetlenként folytatja, nem lett sem fideszes, sem jobbikos, maradt baloldali, szociáldemokrata ember, de vannak olyan értékek – például a szolidaritás – amelyeket szerinte ez a baloldal elfelejtett.

(168ora.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s