h i r d e t é s

Leszakadt a plafon a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház egyik kórtermében

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Leszakadt a plafon a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház egyik kórtermében

2019. január 10. - 18:57

 

Információnk szerint jégdugó alakult ki az ereszcsatornában, a három éve felújított tető pedig nem bírta el ennek a súlyát, így beszakadt. - írja a nepszava.hu.

Forrás: 444.hu

Az utolsó pillanatban értem ki a kórteremből mielőtt ránk szakadt a plafon

- többek között ilyen mondatok kíséretében számolt be a 444.hu egyik olvasója arról, mi történt vele a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. A portál cikke szerint az eset egy fizetős szobában történt, ahol napi 11 ezer forintért feküdhetnek a betegek.

Forrás: 444.hu

A történetet megosztó férfi látogatóként volt bent egy barátjánál, majd beszélgetés közben észrevették, hogy vízcseppek csöpögnek a plafonról. Percek múlva már folyt a víz, ekkor a vizitre érkező orvos azt mondta, távozzanak gyorsan a kórteremből. Alig hagyták el a szobát, a plafon máris leszakadt, pont a frissen operált beteg ágyára.

A 444.hu olvasója az orvos reakcióját is megosztotta:

Annyit mondott, hogy sok minden érdekes dolgot lát a közegészségügyben, így már meg sem lepődik. Úgy viselkedtek, mintha ez mindennapos dolog lett volna. Becsukták az ajtót, majd mentek tovább...

Információnk szerint viszont, bár a magyar egészségügyben tényleg sok - hogy az iménti kifejezésnél maradjunk - "érdekes" dolgot látni, ezúttal egy vis maior esetről van szó. Valószínűleg jégdugó alakult ki a kórház ereszcsatornájában, a három éve felújított tető pedig nem bírta el ennek a súlyát, így beszakadt.

nepszava.hu


 

h i r d e t é s