h i r d e t é s

Meghaladta a felcsúti focisták szellemi képességeit, amit az edzőjük kért tőlük

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Meghaladta a felcsúti focisták szellemi képességeit, amit az edzőjük kért tőlük

2019. április 18. - 11:31

 

Néhány napja rúgták ki a Puskás Akadémiától Radoki Jánost, a Németországból érkezett magyar származású szakembert. - írja a propeller.hu.

Illusztráció: 444.hu

Radoki  Nemzeti Sportnak korábban is nyilatkozta már, hogy amit a játékosainak megtanított, azt két kéten belül elfelejtették. Most visszakérdeztek, az edző pedig megerősítette akkori kijelentéseit, és még rátett egy lapáttal.

Betömünk egy lyukat, aztán egy korábbi újra megnyílik. Azt kell mondanom, ezért nem csak a játékos a hibás, hiszen amíg idáig eljutott, mások is dolgoztak vele. Nagyon nagy probléma, ha valaki egy NBI-es csapatban hallja először, hogy mit miért gyakorlunk

- idézi a 444.hu a csak nyomtatásban megjelent cikket.

Komjáthy András, a csapat sportigazgatója reagált Radoki szavaira, mint mondta, az biztos, hogy Radoki János megkövetelte a rendet és a fegyelmet, és nagyon sokat edzett nála a csapat, hiszen az általa elképzelt letámadásos futballhoz kiemelkedő erőnlét szükséges.

Mégis, az eredmények kikezdték az önbizalmat, és néha az volt a benyomásunk, túl sok információt kapnak a játékosok, akik nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is elfáradtak

- tette hozzá Komjáthy.

propeller.hu


 

h i r d e t é s