h i r d e t é s


Megvan a kutya, akit a gazdája mellől rúgtak le az 1-es villamosról

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megvan a kutya, akit a gazdája mellől rúgtak le az 1-es villamosról

2017. augusztus 11. - 16:09

 

Megírtuk csütörtökön, hogy egy 15 év körüli fiú rúgott le az 1-es villamosról egy gazdája mellett álló kutyát a népligeti megállóban szerda éjszaka. - írja a 24.hu.

Forrás: 24.hu

A lány ezek után belerúgott a fiúba, aki szintén leesett a villamosról.

A jármű ezek után továbbment, a lány azóta keresi a 4 éves belga juhászkutyáját.

A kutyámon póráz, nyakörv, hám és szájkosár is volt, békésen állt mellettem az ajtónál. Két megállóval a Népliget előtt szállt fel négy, szerintem 15 és 17 év közötti fiú.

Egyikük szó nélkül mellém lépett a népligeti megállóhoz érve, majd amikor kinyílt az ajtó, belerúgott a kutyámba, aki kiesett a villamosból. Ekkor az első reakcióm az volt, hogy belerúgtam a rugdosóba, aki szintén kiesett az ajtón.

A villamos ekkor elindult, a rugdosó fiú befutott a parkba, én pedig fennmaradtam a másik hárommal. Kérdőre vontam őket, de csak vigyorogtak. Senki sem segített, egyik utas sem szólt semmit, csak a telefonjukkal babráltak vagy kibámultak az ablakon.

Amikor visszamentem a kutyáért a Népligethez, már nem volt ott.

Azt írta a lány, hogy akinél a kutya van, csak kösse ki valahová és hívja fel őt, indul az állatért, nem lesz következménye a dolognak.

Később egy újabb posztban hajnal 4 előtt nem sokkal kiírta, jött egy hívás privát számon, előkerült a kutya, vele van. Végre kipihenik magukat, tette hozzá.

24.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..