h i r d e t é s

Mennyezeti lámpa és falmatrica: a kis lakások ideális dekorációs eleme

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Mennyezeti lámpa és falmatrica: a kis lakások ideális dekorációs eleme

2022. április 25. - 08:50

Amikor elkezdjük a lakásunk dekorálását, azzal találjuk szembe magunkat, hogy a feladat korántsem olyan egyszerű, mint ahogyan azt gondoltuk. A mennyezeti lámpáktól kezdve a faliórákon át, a falmatricákig mindennek harmonizálnia kell egymással. 

Forrás: vilagitasok.hu

Előfordul, hogy kicsi a hely

A pandémia miatt sokkal több időt töltöttünk otthon, mint korábban, így felismertük annak fontosságát, hogy esztétikus környezet vegyen körbe minket. Sokan vannak, akik kisebb alapterületű lakásban élnek, ezek esetében a lakásdekoráció elkészítése csak korlátozottan lehetséges. Ilyen esetekben érdemes lehet egy vázát elhelyezni, hiszen ez nem foglal nagy helyet. Válasszunk olyan darabot, amely színben és stílusban jól illik a belső tér többi részéhez, de ha extrémebb változtatásra vágyunk, akkor akár egy feltűnő modellel is ékesíthetjük a teret.

Egy jól megválasztott éjjeliszekrény a hálószoba ékköve lehet, és az esztétikus kivitelezésen túl nagyon hasznos funkcióval is bír. Amennyiben nincs annyi hely az ágy mellett, hogy elhelyezzünk oda egy bútort, nyugodtan szerelhetünk a falra egy polcot, ahová akár könyveket vagy más hasznos kellékeket tehetünk.

A mennyezeti lámpa nemcsak világít, hanem dekorál is

A Decorstar-Dekoráció És Világítás mennyezeti lámpái kiválóan alkalmasak a világításon túl lakásdekorációs célokra is. Ezek a lámpák nem csak állítható fényerősséggel, de választható színhőmérséklettel is el vannak látva, így mindig az aktuális kedélyállpotunkhoz vagy tevékenységünkhöz tudjuk igazítani a világítótest működését.

Olcsó, praktikus, kreatív: ez a falmatrica

A közérzetünk javítása érdekében érdemes falmatricákkal díszíteni az otthonunkat, az adott helyiségnek megfelelően. Nagyon olcsó és látványos megoldás, továbbá minden teret annak funkciójához illő motívumokkal díszíthetünk. A dolgozó sarokban ötletelésre serkentő mintákat, vagy levelek ihlette grafikákat választhatunk, a konyhába pedig nagyszerűek a kávé téma termékei. A falmatricák a gyerekszoba nélkülözhetetlen kellékei. Mindenképpen érdemes beszerezni a cuki figurák közül néhányat, de a kis űrhajós palántáknak a foszforeszkáló égbolt sem hiányozhat a szobájukból.

Válasszunk a stílusunkhoz illően

Amennyiben kicsi belső térrel és szűk költségvetéssel rendelkezünk, mindenképpen érdemes szemezgetni a felsorolt dekorációs eszközök közül. Sok esetben már egy váza is emelni tudja a miliő színvonalát, de az is előfordulhat, hogy csak egy olyan kis bútordarab hiányzik az összképből, mint egy éjjeliszekrény. Egy szép mennyezeti lámpa mindig jó választásnak bizonyul, mivel az alapterületből egyáltalán nem foglal el helyet, viszont nagyon kellemes látványt nyújthat és megalapozza a helyiség hangulatát.

A falmatricák azért olyan népszerűek, mivel az áruk alacsony, viszont nagyon esztétikussá teszik a falat és számtalan minta érhető el belőle. Tulajdonképpen bármilyen dekorációs elemet is választunk, a lényeg, hogy az passzoljon a személyiségünkhöz és jól érezzük magunkat az otthonunkban.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s