h i r d e t é s

Mi járulhat hozzá az otthon pótolhatatlan hangulatához?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mi járulhat hozzá az otthon pótolhatatlan hangulatához?

2022. július 18. - 10:56

Az otthon sokkal több, mint egy lakás vagy egy ház. Sokkal több, mint egy belső tér, ami ilyen vagy olyan módon csinosítgatható. Az otthon atmoszférája tényleg utánozhatatlan és egyedi. Olyan közeg, olyan harmónia, ami egyrészt konkrétan tapintható, másrészt sok apró részletből áll össze. Ezek azok a kicsinek tűnő apróságok, amik végül óriási változásokra képesek.

Forrás: Ewalds.hu

Egyetlen miniatűr változtatáslavinát indíthat el?

Igen, mégpedig teljesen pozitív értelemben. Például a lakás dekoráció nem pusztán a gyertyatartók, vázák vagy szobrok sokszínű világát jelenti. Természetesen ezek a szépséget sugárzó kiegészítők is hozzá tartoznak, de a kategória korántsem meríthető ki ennyivel. A perselyekre, a dobozokra, a könyvtámaszokra vagy éppen a terítékekre kevesen gondolnak úgy, mint dekorációs elemekre. Pedig azok, ráadásul nem is kis mértékben! Egyetlen jól kiválasztott, megfelelően elhelyezett tálaló szett például olyan hangulatot teremthet, egyúttal adhat az étkezésnek, ami vitathatatlanul párját ritkítja. Szóval ezek azok a nüánsznyinak ható választások, beruházások, amik végül az otthon milyenségének egészét átalakíthatják. Mert ha egy valami formálódik, finomodik, akkor idővel ez úgyis megjelenik a többi dekoratív kiegészítőben. S szépen-lassan a környezet eddig még ismeretlen arca bontakozhat ki a változatosság, a stílusosság, a kifinomultság jegyében.

Hogyan kerülhet új megvilágításba minden?

gyertyatartók erre a kérdésre szolgálhatnak nem mindennapian fénylő feleletekként. Hogy miért? Azért, mert általuk olyan fényben tűnhet fel a megszokottnak hitt környezet, ami végül kézzel fogható, újszerű összhangot teremt. A fém, kerámia, üveg vagy fa variációk kivétel nélkül öltöztetik a teret. Hálószobában, nappaliban vagy akár előszobában is helyet kaphatnak, annak megfelelően persze, hogy hol a legpraktikusabb az elhelyezésük. Hiszen az csak egy dolog, hogy funkcionalitás és szemmel látható esztétikum terén a maximumon teljesítenek. De az ölelésükben ragyogó fénynyalábok borítékolják az újszerű megvilágítást.


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky