h i r d e t é s

Mostantól bárki élvezheti az internetes tévét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mostantól bárki élvezheti az internetes tévét

2015. szeptember 04. - 14:06
0 komment

Mindenki számára elérhetővé vált a Telekom TV GO szolgáltatása, a magyar-román válogatott labdarúgómeccset díjmentesen nézhetik a felhasználók.

Mérföldkőhöz érkezett a többképernyős tévézést nyújtó Telekom TV GO szolgáltatás: a mai naptól kezdve nemcsak a Telekom TV-előfizetők követhetik nyomon kedvenc tévéműsoraikat mobileszközeiken keresztül - írja az Origo.

Mostantól bárki vásárolhat magának bankkártyás fizetéssel tévécsomagotvagy Moziklub-előfizetést a TV GO-n. A Telekom előfizetői továbbra is külön díj nélkül élvezhetik a szolgáltatást. Az előfizetők választhatnak  a 23 csatornát tartalmazó Alap-, vagy a 38-at kínáló Családi csomag között.

A mai magyar-román válogatott labdarúgómérkőzést azonban minden internetező előfizetés nélkül, díjmentesen élvezheti,bármilyen eszközről.

Jönnek a Mozifilmek is

Akik a tévéadásokon túl korlátlan filmnézési lehetőségre is vágynak, azoknak az előfizetéses rendszerű Moziklub a megfelelő választás. A filmkölcsönző-szolgáltatás kínálatában1400 mozifilm, hollywoodi és sorozat található.

Az otthoni Telekom TV-hez kapcsolódó MoziKlub-előfizetéssel rendelkezők külön díj nélkül játszhatják le a MoziKlub tartalmakat a TVGO - n, mások – bármely TV GO-n regisztrált felhasználó – pedig bankkártyás fizetéssel fizethet elő a szolgáltatásra.

 

origo.hu


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s