h i r d e t é s

Nem tetszik a Fidesznek, hogy a Jobbik frakcióvezető-helyettese nyíltan bírálta a párt korábbi elnökét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem tetszik a Fidesznek, hogy a Jobbik frakcióvezető-helyettese nyíltan bírálta a párt korábbi elnökét

2021. január 18. - 06:58

 

Az Origo cikkét a Jobbik egyik szándékosan félreértelmezett mémje ihlette és az, hogy a Jobbik összezár a korábbi pártelnökkel, Vona Gáborral szemben.

Forrás: Vona Gábor Facebook oldala

"kedden a Jobbik egy kereszténygyalázó posztot tett közzé, Vona Gábor szokatlanul éles bírálatot fogalmazott meg a Jakab Péter-féle pártvezetéssel szemben. A pártközpont által gyártott képen Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök támogatói láthatóak, amint egy-egy feszületet szorongatnak a kezükben. "Ez a Jobbik problémája? Szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t" - reagált a volt pártelnök a vállalhatatlan bejegyzésre." - írja az Origo

Ez a cikk és a kormányzati-reakció is csak azt a pletykát erősíti, hogy Vona Gábor a "Fidesz embere" és azt, hogy a Fidesz tűzzel-vassal küzd azért, hogy a hatpárti összefogásba valahogy éket verjen. Mert Vona nem tesz mást, mint a Fidesz. Egyszerűen elkeni a mém jelentését, senki nem tette Krisztust politikai kampány részévé, csak egy erős utalás arra, hogy a kereszt mögé bújva mit tesz a jelenlegi kormány.

A kapitulált pártelnök posztja alatti kommentekből az jön le, hogy a Jobbik nem is igazán szeretné, ha Vona Gábor visszatérne. Nem tudják megbocsájtani Vona Gábornak azt, hogy a választási vereség után lemondott és elhagyta a szervezetet. Ekkortól kezdte magát a Jobbik újrarendezni és Nunkovics Tibor frakcióvezető-helyettes nem túlzott, amikor egy kommentben úgy foglamazott, hogy "Hát itt nagyon sok dolog van, amiről egy kívülálló (nem rosszból írom) nem tudhat. Én magam is csak most kezdek tisztán látni pár dologban. Egyébként arra féltékeny, hogy Péterrel jelenleg ugyanott tartunk mint vele a csúcsidőkben. Azt gondolta majd nélküle vegetál a közösség, dehát ebben is tévedett. Persze könnyű volt itt hagyni minket, mi meg lapátoljuk az ő [email protected]át. Már elnézést, de ez konkrétan így van."


 

Kommentek

h i r d e t é s