h i r d e t é s


Németh Szilárd: a budapesti álomgyilkosok Párizs és Los Angeles kezére játszották az olimpiát!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Szilárd: a budapesti álomgyilkosok Párizs és Los Angeles kezére játszották az olimpiát!

2017. szeptember 25. - 14:58

 

Németh Szilárd közismert arról, hogy olyanokat mond, amiért egy kocsmában kiérdemelheti a társaság bohóca címet. De a honvédelmi és rendészeti bizottsági elnökeként, azért ennél súlyosabb jelző is kijárna neki.  - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: nepszava.hu

Németh Szilárd közösségi oldalának kezelője igen aktív, szinte naponta ad okot mosolygásra. Vagy inkább szörnyülködésre.

Kinek-kinek elkötelezettsége szerint. Bár talán érdemes megjegyezni, hogy hittől függetlenül, senkinek nem lehet mindegy, hogy országa első-körös politikusa – ahová Németh funkciója alapján tartozik – mit és hogyan beszél.

A nap első mondása

Az olimpiai álomgyilkosok már hazánk alkotmányos rendjét és a demokratikus választásokat támadják.

Most is idegen érdekeket szolgálnak!

Új választási rendszert követel nyolc ellenzéki tömörülés – a Demokratikus Koalíció, az Együtt – Korszakváltók Pártja, a Lehet Más a Politika, a Magyar Liberális Párt, a Magyar Szocialista Párt, a Modern Magyarországért Mozgalom, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd.

Ők az ún. Közös Ország Mozgalom.

De miért hagyták most ki a Jobbikot?

Pedig ők is tagok!

Szép gondolat! Annyi az igazságtartalma, hogy a Közös Ország Mozgalom keretében nyolc ellenzéki párt végre valamiben egységesen tud fellépni. Ez a valami: a választórendszer demokratikussá tétele.

Második vasárnapi állítás

A budapesti álomgyilkosok Párizs és Los Angeles kezére játszották az olimpiát!

Gyurta Dani szerint hálásak lehetnek nekik a franciák és az amerikaiak.

Szinte már nekünk zsenánt az ismétlése annak, hogy az a vágy, hogy népszavazás dönt egy ekkora kiadásról, nem azt jelenti, hogy bárki a két említett város beépített ügynöke lenne.

Persze az sem állja meg a helyét, hogy amennyiben a magyarok pályáznak, elhozhatták volna a megrendezés lehetőségét. Kicsire nem ad az oldal kezelője, hisz’ ez a megrendelés. Azt sem tudni, hogy Gyurta Dániel miként viszonyul ahhoz, hogy ő lett a bezzeg….

Azon azért érdemes elgondolkodni, hogy olyan ország polgára akar-e lenni bárki is, amelynek kormánya ilyen prominenseket választ magának.

Esetleg azon is érdemes elgondolkodni, hogy mivel a népfenség a munkáltatója Némethnek, meghosszabbítjuk-e a munkaviszonyát.

gepnarancs.hu

 h i r d e t é s

betöltés..

;