fbpx Okos webáruház = több vevő | CIVILHETES

h i r d e t é s

Okos webáruház = több vevő

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Okos webáruház = több vevő

2021. február 11. - 11:55

 

Ma már szinte nincs olyan cég, amelynek ne lenne weboldala, webáruháza, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ezek milyen minőségben készülnek. Ha már te is meguntad a “csak hogy legyen” webáruház-kategóriát, akkor itt az ideje komolyabb vizekre evezni!

Forrás: adnetmedia.hu

Most megmutatjuk neked, mit tud egy marketingvezérelt, okos webáruház, és hogyan szerez neked még több vevőt!

Mivel kezdjünk?

A webáruház készítésének első lépése a piac vizsgálata, mivel pontosan kell tudnunk azt, hogy mit is akar igazán a vásárló, milyen feltételek mellet hajlandó vásárolni és persze az sem mindegy, hogy mennyiért. Ha ezekkel tisztában vagyunk, akkor a célcsoport egy pontos ajánlatot kaphat.

Ezenfelül nem árt a konkurencia jellemvonásait, kínálatát is jól ismerni! Ma már rengeteg webáruház van szerte a világon, de ahelyett, hogy lealacsonyító árharcba bonyolódnánk, sokkal inkább igyekezzünk a szolgáltatás minőségén dolgozni!

Kihagyhatatlan marketingfunkciók webáruház készítés során

Az értékesítést számos felületen speciális online funkciók segítik, amelyek ösztönzik és kiegészítik a különböző folyamatokat. De mik is tartoznak ide?

Egyrészt megemlíthető az azonnali kapcsolatfelvétel fontossága, például a mobilra is optimalizált felületeken gyakran megjelenik az úszó hívógomb is.

Aztán ne felejtkezzünk meg a Facebook kommunikációs lehetőségeiről sem, hiszen a megosztással népszerűsíthetőek bizonyos posztok, ugyanakkor a chat a közvetlen kommunikációt támogatja.

Aztán ott vannak még az olyan hagyományos funkciók, mint amilyen a hírlevél, a mobil landing page vagy a webáruház analitika.

A webáruház “milyensége” mellett más felületek hirdetési kampányai is nagyot lendíthetnek az üzleten. Az Adnet Media Google Ads hirdetés tippjeivel például a Google hirdetések fortélyaihoz is közelebb kerülhetsz!

Professzionális webáruház készítés

Egy weboldal vagy webáruház csakis akkor fog igazán jó eredményeket hozni, ha profi szakemberek készítik el azokat. Ebben az esetben ugyanis minden szükséges funkció beépítésre kerül a felületbe, ráadásul működési garanciát is kapsz a webáruház készítés során.

A szakemberek által készített felületek abban térnek el más weboldalaktól, hogy ezek marketingvezérelt felületek. Ez azt jelenti, hogy a webáruház készítés mindig alapos marketingkutatás előzi meg. Ilyenkor felmérik a potenciális vásárlók legfontosabb igényeit, és fény derül a célcsoport fő jellemzőire is. Ha ezek az információk már biztos lábakon állnak, akkor megtervezik a weboldal felépítését, desingját, elrendezését, sőt, a kapcsolattartás legjobb módját is meghatározzák.

Azt kell, hogy mondjuk, hogy tulajdonképpen egy komplett marketingstratégiát kell kialakítani, egy profi webáruházzal karöltve. Így biztos, hogy több ügyfeled és magasabb bevételed lesz!


 

Kommentek

h i r d e t é s