h i r d e t é s

Orbán a rendelőben is tolakszik

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán a rendelőben is tolakszik

2018. június 13. - 13:20

 

Mindenkinek orvoshoz kell mennie, akkor is, ha történetesen Orbán Viktornak hívják. Emberünk egy szép nyári napon felkel és eszébe jut, hogy ideje lenne bevenni dilibogyóit. Persze ahhoz előbb fel kell íratni a receptet, majd csak lehet kiváltani őket. Mit tehet az ember fia, elmegy a szakrendelőbe.

A kép illusztráció! - Forrás: zarojel.hu

Az ott várakozók száma a korai óra ellenére is több mint egy tucat. Ugyan kinek van türelme kivárni a – magyar életkörülmények ismeretében – több órásnak ígérkező sort?

Ma (12-én) reggel 8 körül egyik kollégánk 10-15 másik emberrel egy budapesti kórház szakrendelőjében várt a sorára. Mint meséli, a levegőtlen, forró folyosón az asszisztens egy álló ventilátort próbált beüzemelni, hogy elviselhetőbbé tegye a várakozást.  

Épp bement egy beteg, amikor kollégánk szerint váratlan dolog történt:

„Megjelent két szakállas testőr (miért szakállasok mostanában a testőrök?), majd a kórház igazgatójának kíséretében maga Orbán Viktor érkezett, elég gondterhelt arccal.”

Kollégánk beszámolója szerint Orbán udvarias volt, és megkérdezte az odakint várakozókat, hogy előreengedik-e.

„Nem tudom, mi lett volna, ha valaki azt mondja, nem”

– írja kollégánk, aki szerint volt, aki azt mondta, hogy persze, tessék, más meg, ahogy ő is, halkan méltatlankodott. /Index/

És ha ez még nem volna elég, a már a dokinál ülő beteget kitették, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog. Nagy leereszkedően azért az asszisztensnő megkérdezte tőle:

„Ugye nem baj?”

Mit lehet erre felelni? Mert ha véletlenül szóvá teszi valaki, hogy ez a pofátlanság teteje, miniszterelnökünk rosszkedvű lesz? Kirúgatja a szerencsétlent az állásából? Mert tudjuk jól, van egy ilyen rossz szokása.

Van előnye annak, ha az ember miniszterelnök. Ugyan ki merné azt mondani egy ország (félre)vezetőjének a rendelőben, hogy „Márpedig kivárod a sorod, hülyegyerek!” Nos, egy normális országban a miniszterelnök nem él vissza ráruházott – és véletlenül sem birtokolt – hatalmával.


 

h i r d e t é s

h i r d e t é s

betöltés..